Seger mot Ovesholm

Hanaskog gjorde jobbet borta mot Ovesholms IF under lördagen. På Slottsvallens välkammade gräsplan slog man tillbaka det vinröda hemmalaget med 2-0, målen jämt fördelade med ett per halvlek. Efter en avvaktande inledning var det kaptenen och den omskolade centertanken Sebastian Persson som höll sig på rätt plats i boxen efter Andreas Johnssons inlägg. Dessförinnan hade André Bengtsson stod för ett fint förarbete som la grunden till ”di gules” ledningsmål.

 

Förutom detta var det relativt chansfattigt i den första halvan. Ovesholm vill lyfta mycket långt vilket kunde avstyras av vårt stabila försvar. Hanaskogs ledning kunde varit den dubbla men det rådde delade meningar om Sebbans krigande framför mål resulterade i att bollenv ar över linjen eller inte. Linjemannen verkade inte tycka det i alla fall. Således 1-0 och halftime.

 

I andra tilläts Ovesholm ta över spelet inledningsvis. Det mesta handlade om inlägg och hörnor, dock utan något bra resultat. Det mesta av hemmalagets spel kretsade kring deras duktiga anfallare, och forna Hanaskogsspelaren, Torbjörn Jönsson, som dock mötte sin överman idag i den fenomenale Jim Ringström.

 

Hanaskog tog sig till sist i kragen och med dryga timmen spelad pricksköt André Bengtsson in bortalagets andra mål för dagen. Ovesholm försökte trycka på men HIS höll undan och tog tre nya viktiga poäng i toppstriden. Plus utgår till Jim Ringström som var stabil matchen igenom. Hettan gjorde även att de flesta var så slitna att den obligatoriska segersången helt uteblev.

 

Veckan som vi nu klivit in i innehåller två pass (tisdag o torsdag) innan det är dags för toppmatch på fredag nere på Västra Hed. Då kommer Åsums BK på besök. En match där vi, förutom våra skadade spelare som nämnts i förra inlägget samt bortreste Anton Berg också får klara oss utan Sebastian Persson som inkasserade sin tredje varning mot Ovesholm och därmed är diskvalificerad i kommande omgång.

 

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!  

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0