En blogg i natten

 
Nyss hemkommen från ännu en fantastisk inventeringsafton på Willys Hemma. Pånyo hyllades HIS för sina insatser bland mjällshampo och grevéostar och alla som var där förtjänar såklart ett omnämnande, men namnen tar för mycket plats så alla ni som var där kan klappa er själva lätt på axeln.
 
 
Förra helgens seger över toppkonkurrenten Åsums BK (2-1) är lagd til handlingarna, utan att vi meddelat något ingående referat. För att kort summera det så kan man väl säga att det var en välspelad och underhållande match mellan två rullande lag, där Hanaskog slutligen skulle visa sig vara det lite vassare laget. Mål av Andreas Johnsson och André Bengtsson gjorde att "Di gule" befäste sin andraplats i tabellen.
 
 
Imorgon är det dags för HIS att bege sig till Blekevallen för ny tuff drabbning med Vanneberga IF. Ett svårspelat och rutinerat lag som kommer göra att allt för att ta med sig tre poäng från matchen. Men det vill Hanaskog också.. Avspark 14.00.
 
 
I reservlagsserien går U-laget som tåget och leder i skrivande stund tabellen med hela 10 poäng före tvåan, och det med en match mindre spelad. Imponerande.
 
Jag tänker inte vara långrandig ikväll. Nu ser vi till att ladda ordentligt, så ska Vanneberga få sig en match imorgon. Tillsammmans...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sist men inte minst...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
FORZA HIS!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0