I väntan på premiär

Nu är det nära. På fredag den 13:e (av alla jävla dagar) är det dags för premiär i den nordöstra femman. Då beger sig Hanaskogs IS till Maxilandia för ett tungt möte med Fjälkinge IF. I påsk har ”di gule” hunnit med att få en rejäl värdemätare i form av Kristianstads FF U (1-2) samt en storseger över Bjärlövs IF (9-1). Nästintill hela truppen luftades därmed i dessa två matcher och nu är det upp till Sir Emil att formera elvan inför fredagens batalj. I skrivande stund är Sebastian Persson och Timothy Gustafsson fortfarande inte i full träning. Båda har samtidigt fullt upp hemma i form blöjbyten, sen natt och tidig morgon. Det innebär att bloggen på nytt lyfter på hatten för Tim och Lina som under helgen breddat familjen med ytterligare en pojke. Stort grattis!! Sebban har jag redan grattat en gång..

 

I den lokala dagstidningen kunde den fotbollstokige lägga märke till att Hanaskog IS fick många röster när det gällde favoritskapet i division 5 nordöstra. I alla fall när kollegorna i serien fick säga sitt. Fullt relevant kanske. Hanaskog har lyckats behålla stommen från föregående år med ett par nya grabbar som säkerligen kan bidra, så med fullt fokus och rätt attityd så HIS definitivt att vara med i toppen, utan tvivel. MEN, jag personligen tror på en hyperjämn serie i år där alla kan slå alla. Här finns Sösdala IF och Åsums BK som båda börjar om och satsar ungt. Vi har Vinslövs IF och Önnestads BoIF som båda är erkänt svårspelade. Här finns fysiskt starka lag som Tosteberga/Nymölla IF, Vanneberga IF, Fjälkinge IF och inte minst Yngsjö IF. Ovesholms IF har ett par ess i rockärmen som kompletterar de tunga tapp som gjorts och storsatsande Wä IF kommer inte bli en lätt nöt att knäcka. Lägg därtill ett rutinerat Åhus IF så inser ni nog alla att detta kommer bli en väldigt intressant femma som vi går till mötes. Varsågod alla fotbollsälskare.

 

Premiäromgången spelas enligt nedan. Notera att första omgången blir komplett först på lördagen då Vinslöv och Yngsjö möts.

 

Fredag 13 april

18:15 Tosteberga/Nymölla IF - Åhus IF

18:15 Sösdala IF - Wä IF

18:15 Åsums BK - Vanneberga IF

18:30 Ovesholms IF - Önnestads BoIF

19:00 Fjälkinge IF - Hanaskogs IS

Lördag 14 april

15:00 Vinslövs IF - Yngsjö IF

Fredag 13 april

18:15 Tosteberga/Nymölla IF - Åhus IF

18:15 Sösdala IF - Wä IF

18:15 Åsums BK - Vanneberga IF

18:30 Ovesholms IF - Önnestads BoIF

19:00 Fjälkinge IF - Hanaskogs IS

Lördag 14 april

15:00 Vinslövs IF - Yngsjö IF

 

Som vi tidigare annonserat ut kommer det vara pubafton på Västra Hed på lördag (läs: se nedan). Medlemmar (stödmedlemsskap kan ordnas på plats) bjuds in till en eftermiddag i fotbollens tecken med världsfotboll, god mat och god dryck. Lite julafton för den med intresse. Vad väntar du på!?

 

Det var allt tills vidare. Nu borrar vi ner huvudet, gör två kanonträningar i veckan, sen ser vi till att ge Fjälkinge en rejäl match på fredag.

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0