Inför Viby IF - HIS

Efter en bra träningsvecka är det åter dags att iklädda sig det gulsvarta matchstället. Förra veckans seger är lagd till handlingarna och imorgon söndag är det en ny tuff match på schemat, då vi tar oss an Viby IF på deras himmabana. Bra tempo och intensitet har speglat veckan som gått och truppen är i princip identisk med den som mötte Glimåkra förra helgen. Enda bortfallet i skrivande stund är Andrée Johannesson som dessvärre linkade av torsdagsträning med befarad ledbandsskada i foten. Frågetecken ställs till Anton Berg som kommer att testas sent inpå matchen. Jimmie Isaksson, som ej var tillgänglig förra helgen är åter från sin fylleresa och är med i truppen. Ett annat glädjeämne är även att Andreas Johnsson åter är i träning efter någon månads frånvaro.


Jag vill även ta tillfället i akt att berömma samtliga som ställde upp inventering av Willys Hemma under onsdagskvällen/natten, spelare, ledare, styrelse- och sektionsansvariga samt föräldrar var samtliga formidabla. Extra plus till Joakim Bosson som valde bort 12 timmar sammanhängande sömn och istället såg till att Willys slapp kontrollräkna hyllorna med knäckebröd och dasspapper.


Avspark 14.00 imorgon i Viby. Vi hoppas på stöd vid sidan om banan. Med det i ryggen samt inställning á la 110% så kan det bära långt. Tillsammans.....









Tills vidare...










FORZA HIS!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0