Hanaskog klart för kval

Hanaskog säkrade på lördagen kvalplatsen till Division 4 efter att förlorat borta mot Osby med 6-0. Visst låter det sjukt?

 

Man kan på olika sätt summera sina förluster med bortförklaringar om saknade spelare, dåliga domare, sidvind och dålig plan. Jag väljer att gå min egen väg. Vi förlorade i lördags mot ett för dagen bättre IFK Osby. Ett för dagen klart mycket bättre Osby. En drömstart för hemmalaget med hundraprocentig utdelning bäddade för ett klassiskt Båstad-se á la Robin Söderling. Punkt.

 

Det lilla som gladde denna lördag var dock att kära grannen och klara seriesegraren Glimåkra IF gjorde sitt borta mot Tosteberga/Nymölla och vann med 3-1 vilket gjorde att kvalplatsen som var till 99,9993% klar innan lördagen blev definitiv.

 

Redan nu, när en omgång återstår, har vi alltså redan nu förlängt säsongen med åtminstone en vecka. Först på lördag vet vi exakt vilka våra motståndare blir i det så kallade enkelmötet. Först då börjar vi även analysera. Vinnaren i den matchen ställs i ett dubbelmöte mot ett lag i från Division 4.

 

 

Träningarna denna veckan går av stapeln tisdag samt torsdag. Samma suveräna närvaro som det varit hela hösten önskas vänligen.

 

 

Ladda om så ses vi imorgon taggade till tårna. Då ska småttingarna få stryk i vinnarspel igen…  

 

 

 

 

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0