Detsenastesomhänt

Så var äntligen helvetesmånaden här. Fram till och med den 15 december är det numera fritt fram för fotbollsamatörer att fritt fram hoppa mellan olika klubbar, i jakt på en uppsving divisionsmässigt, en personlig nytändning, eller helt enkelt ett sätt att få ett par extra kronor på kontot.

 

 

Hur som haver så är det många som är igång med att kontakta tilltänkta nyförvärv. Hanaskogs IS är inget undantag. Något nytt ansikte lär säkerligen dyka upp under denna månad, och naturligtvis så kommer ni att få läsa det här först!

 

 

Gällande förlustkontot så kan vi officiellt bekräfta att Jimmie Isaksson har valt att lämna skutan. Ny destination blir Hjärsås/Värestorps IF och rollen som spelande assisterande tränare. I Hj/v återförenas Isak med sin forne tränare och tillika far Jörgen Isaksson. Det är trist att behöva säga farväl till denna trevliga prick, som fått en att dra på smilbanden ett par gånger under åren. Men vi önskar Jimmie ett varmt lycka till och kom ihåg: Drick inte deras hemkokta och prata inte med folk som har tre ögon ;-) Av en händelse hitta jag lite roliga bilder från Jimmies senaste sejour i Hanawood, något som möjligtvis kan presenteras i framtiden här på bloggen. Vem vet…



Judas 






Silly Season Just nu

 

In: -

 

Ut: Jimmie Isaksson, Hjärsås/Värestorps IF

 

 

Inomhusträningen har sparkat igång utan några oväntade utfall. Den äldre generationen har dominerat fullständigt inledningsvis medans de allra yngsta med blott en seger på två träningar i nuläget är ohotad jumbo. Deras tid kommer också en dag…

 

 

Närmast ligger torsdagens gympass på Tarkett i Hanaskog. Samling 18.30 vid matsalen. Kom i tid om ni vill bli insläppta!

 

 

Till helgen kommer vi även ställa upp med ett lag i NSK Cup som drar igång i Qpoolen. Motståndet i gruppen är Mala, Vinslövs IF II samt IFK Hässleholm III. Har du inget viktigt för dig på lördagseftermiddagen så ta en sväng till Hässleholm vettja!

 

 

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0