Hanaskog skrällde mot seriefavoriten

Hanaskog tog en fin skalp under fredagskvällen när man hemma på Heden slog tillbaka Fjälkinge IF med 4-0 (2-0). En väl genomförd match där vi fick se ett heltaggat hemmalag med rätt inställning och en rejäl porton jävlaranamma. Målen var inprickade av Andreas Nilsson, Timothy Gustafsson x 2 samt ett självmål. En härlig seger men nu är det dags att lägga den till handlingarna och blicka framåt. På lördag är det åter dags för att ta sig an en favorit, i ett möte som kan vara den tuffaste matchen på hela året, nämligen Glimåkra IF borta på Trollavallens konstgräs.

 

Läget i laget inför denna drabbning kunde dock varit bättre. Som de flesta säkert vet är det osäkert om Anton Berg kan vara disponibel, både denna helg och ett par veckor framöver pga sin skada på träning. Skyttekungen är själv dock väldigt hoppfull. – Jag spelar, säger Berg i en kort kommentar till bloggen.

 

Som inte detta vore illa nock finner vi både Albin Andersson samt Staffan Holgerssson på skadelistan sedan tidigare, och är även dem osäkra till spel. Gräddet på moset är naturligtvis även att lördagens match krockar med Göteborgsvarvet som går av stapeln i helgen, där Hanaskog har både Andreas Johnsson och Andrée Johannesson på startlinjen. Kort sagt, en intressant vecka följer om hur det blir med tillfriskningar och dylikt. Men dem 11 plus ersättare som kliver ut på Trollavallen på lördag kommer garanterat ge 110% i lagmaskinen Hanaskogs IS, det är ett som är säkert.

 

 

Mer info kommer senare i veckan. För dem som inte kan få nog av Hanaskogs IS kan kila ner till Västra Hed denna afton då Hanawood Young Guns tar sig an Bjärnums GoIF. Avspark 19.00!

 

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 









FORZA HIS!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0