HIS kom till korta mot Åsum

Hanaskog förlorade återigen mot ett Divsion 4-lag. Ett försvarsmisstag i varje halvlek resulterade i två onödiga mål i baken och förllust med 0-2 mot Åsums BK.










Ny träningsmatch innebar återigen ny formation på banan. Lite nya ansikten ploppade upp i startelvan denna lördag då man vilade ett par spelare pga skador samt någon som valde det ypperliga tillfället att mitt i förberedelserna inför premiären bränna iväg till Dubai. HALLLAU!

Dagen lag såg ut enligt följande:


                             Nils,


             Stalle,  Jim,  Jimmie,  Bosson,

     Albin,  Rosén,  Anton,  André, Johnsson,
           
                          Timothy,

  
Avbytare: Daniel, Otto, Gazza, David




Matchen var i sin helhet jämn. Lagen turades om att ha bollförandet. Ett misslyckat uppspel från Hanskogs sida resulterade till slut i en straff och ledning för ÅBK. Hanaskog visade stundtals prov på fint kantspel och vaskade fram en del kvitteringschanser dock utan resultat och 0-1 stod sig halvleken ut.


I mitten på andra har HIS en liten downperiod och Åsum kan öka på sin ledning till 0-2 efter nytt misstag i försvarslinjen, vilket straffar sig direkt. HIS slutar dock inte spela utan kör vidare och skapar en del chanser till reducering men "Di gule" förblir mållösa denna dag på Kristianstads IP. Bäst för dagen var Albin som rev och slet på sin kant. Även mittlåset Jim/Jimmie, som båda säsongsdebuterade denna dag, stod för en godkänd insats.





Albin i konversation med en thailandssjuk kille som vill förbli anonym.





Vardagslunken drar åter igång ikväll med träning. Ser fram emot den som vanligt briljanta uppslutningen.






Tills vidare...









FORZA HIS!!!



Kommentarer
Postat av: åsum

måste förbättra passningsspelet, hitta de snabba yttermittfältarna o även anton med djupleds o CROSSBOLLAR, tror jag såg 2 crossbollar o de kom från vänsterbacken. uppspelen från centraldelen var inte bra, tycker ändå att hsg stuntals gör det bra o är absolut inte sämre än åsum , anton,johnsson,albin o bosson var bra, även andre, men kanske lite för mycket sidledsspel därifrån, men han har varit bäst o jämnast än så länge... forza hsg

2011-03-15 @ 19:10:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0