Första förlusten ett faktum!

Hanaskog kom till korta mot förra årets seriekollega Åhus HBK. På ett soligt Kristianstads IP fick man till sist se sig besegrade med 1-0.


HIS herrar har nu avverkat 3 matcher, vilket resulterat i 1 seger, 1 oavgjord samt 1 förlust.


Mot Åhus HBK var det återigen ett ommöblerat gult gäng som ställdes på banan. Backlinjen bestod av Rasmus Jönsson, Timothy Gustafsson, Joakim Bosson samt Staffan Holgersson. Mittfältet från vänster var Fredrik Ottosson, André Johannesson, Sebastian Persson, Anton Berg samt David Stridsman medans Andreas Nilsson startade på topp.

Bänken: Albin Andersson, Felix Voutilainen, Daniel Bengtsson, Jimmie Ljunggren och Anton Scholander.


Gällande målvaktsposten så var det meningen att undertecknad skulle vaktat holken, men ett misslyckat knorrförsök i en handbollsmatch under fredagskvällen resulterade i bruten handled och tårfyllt farväl till chanserna att medverka i säsongsinledningen. Lider även med Bengt Emil som nu "bara" har fyra målvakter kvar att tillgå.
I matchen i lördags stod därför Ola Nilsson och Martin Nilsson en varsin fyrtiofemminutare.


Första halvleken var öppen och jämn. Chanser skapades åt bägge hållen men två storspelande målvakter gjorde att det såg ut att sluta mållöst. Men i slutskedet fick HBK in en boll sedan ett skott styrts via en Hanaskogs-försvarare och ställt Ola i målet något.


I andra gick Hanaskog ner sig inledningsvis, men spelade upp sig och hade goda kvitteringschanser. Albin, Felix och André hade alla fina möjligheter att kvittera men målen uteblev och första förlusten för året var ett faktum.


Ljusglimtarna var idag främst två bra målvakter, en debuterande Rasmus Jönsson som var nästintill prickfri som vänsterback.  Bosson visade prov på beslutsamhet och styrka där bak, framåt var ungdomarna Ottosson och Stridsman pigga och ständigt på språng.


Imorgon smäller det igång med ny träningsvecka för "di gule´" (Ja, ialla fall för de flesta av dem) innan det är dags för ny match nästa helg, denna gång mot Åsums BK (söndag)




Tïlls vidare...






FORZA HIS!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0