Calves on greenbeat!



Hanaskogs herrar har tagit ett gripande farväl från Bjärlövs grushåla. Åtminstone för denna säsongen. På tisdagskvällen invaderades nämligen Västra Hed av sköna lirare som ville vara en del av gräspremiären.

 

 

Tjugonio spelare deltog under gårdagens premiär på kära Heden. Ett par skrällar dök upp i form av bl.a. Philip Isaksson som, enligt honom själv, haft det lite körigt med jobbet under försäsongen vilket inneburit många missade gruspass. Nu när väl det vankades gräs så skulle det nog kunna bli lite mer tid över till fotbollen. Jodå så att…

 

 

Bland deltagarna på tisdagsträning noterades hela 4 målvakter, vilket kan uppfattas som ett angenämt bekymmer. Problemet är bara att för tillfället går två av dessa med ena handen i gips. Martin (båtbenet) och Junne (handledsfraktur) får helt enkelt vänta ett tag till på att träna fallteknik. Kruxet inför lördagens match mot Tosteberga/Nymölla är dock att de två kvarvarande burväktarna måste även dem lämna återbud. Nils pga. jobb samt Ola som nu när det väl börjar vankas vår i Skåne beger sig till Idre för skidåkning. Femte alternativet, Oliver Routtinen, går, liksom Martin och Jonas, med en kroppsdel i gips (foten). Kvar finns en matchotränad Emil Bergh. Huruvida Bengt Emil överväger samme Bergh eller en utespelare i holken på lördag återstår att se, men båda alternativen kan bli intressanta att följa från sidlinjen.

 

 

Samma procedur gäller ikväll, med träning 19.15 på Västra Hed. Respektera tiden för dina lagkamraters skull, då det finns minderåriga som behöver komma hem till sängen för att vara fräscha i skolan dagen efter.

 

Torsdagen är en viktig dag, kanske den viktigaste dagen för Hanaskogs herrar denna vecka . Då är det nämligen åter dags för inventering på Willys Hemma. OBLIGATORISK NÄRVARO! Som det framgick igår så godkännes inga undanflykter, inte ens den egna begravningen. Så dra ditt strå till stacken. Vissa har dock redan nu kommit med goda skäl till att avstå detta uppdrag. En av dessa var nyförvärvet Sebastian Persson som tyvärr planerat in en superviktigt rörmokar-konferens samma kväll på stadshotellet i Markaryd. Yrkeskarriären får helt enkelt gå före i detta skedet, och skulle ni mot förmodan råka passera Markaryd på torsdagskvällen och notera en 1,90 lång göingepaug vinglandes med en rörtång i ena näven så stanna inte!

 

 

Mjuka upp ljumskar, lår och vader, så kör vi ikväll igen!

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0