Hälsa till Satan - Vi hörs!

Gårdagens match var väl inte den mest välspelade som vi bjudit på denna säsong. Vi mötte ett krigande Vinslöv som hade bestämt sig tidigt för att bjuda på klassisk grisfotboll. Inget ont om det, som en Vinslövs-anhängare sa: Vi kan inte komma hit och börja rulla boll, för då får vi svårt. Det grönklädda bortalaget hade den hetare viljan och glöden, och tog vara på de chanser som man bjöds på. Vinslöv kommer lugga många lag i serien, och man har minst sagt kommit igång efter den usla inledningen och är för tillfället sex pinnar bak Hanaskog.

 

”Di gule” spela likt en påse nötter denna kväll och det mesta som man försökte med blev fel. När väl inte spelet fungerade ödslades det onödig energi på mannen med ostskivorna, som idag kom snett på det från början. Jag skulle aldrig få för mig att nämna någon domare vid namn (igen), och jag skulle aldrig vilja påstå att en domare är okunnig och arrogant. Istället vill jag bara med denna låt önska denna individ all lycka i resten av hans liv.

 

Bakslag från matchen var att Kapten Sebban drog på sig sitt tredje gula kort för året (trots allt rätt ok på elva omgångar med den spelstilen) och missar den viktiga toppmatchen på lördag mot ett urstarkt Tosteberga/Nymölla IF, som på Trollavallens konstgräs slog tillbaka seriefavoriten Glimåkra med hela 5-0. Det positiva i veckan är att Anton Berg är åter i träning, likaså Rasmus Jönsson som haft bekymmer med en ljumske. Förhoppningsvis kan även Timothy Gustafsson snart vara åter i träning efter att ha haft det lite körigt. Dessutom har Joakim Bosson åter blivit trafiknykter och kan köra själv till träningarna.

 

I övrigt har det än så länge varit en händelserik vecka på många plan. Bloggen har lyckats sniffa till sig uppgifter som säger att Fjälkinge IF på nytt tagit på sig spenderbyxorna mitt under brinnande säsong. Ryktet säger att det bl.a. rör sig om en målvakt från högre divisioner. Kom ihåg var ni läste det först.

 

Men detta är inte det största scoopet i denna vecka. Ej heller alla de horribla anmälningar som trillar in hos SvFF så som att någon i publiken ropat h*ra under en fotbollsmatch eller att Djurgården klippt gräset på fel håll. Nej den största rubriken har en man, med kopplingar till Hanaskogs IS, skapat.

 

 

Man trodde att månen skulle ramla ner och helvetet frysa till is före, men nu har det hänt. Vår käre hjälptränare och tillika stjärnkock Ted Krister Carlsson har skaffat Iphone 4. Carlsson, som sedan länge varit inställd på att förlänga sitt abonnemang, kunde inte tacka nej när provisionskåte Andeas Johnsson slängde fram sitt pangerbjudande från helgen som gått.. Detta innebär således att Ted konstant kommer att kunna följa Hanaskogsbloggen från och med nu. Ryktet säger även att han funderar på att lägga upp en hemsida till förmån för hans egna imperium Teds Fönsterputs, vilket tar bolaget till nya höjder. Grattis Krister!

 

 

Mailen finns där redan så har ni fem minuter över så släng ett e-brev till pojken. Dessvärre så var där någon som hann före med att registrera @fonsterputs.se men innovative Carlsson löste det enligt nedan:

 

[email protected]

 

 

 

Ny träning ikväll. På med blåställen så börjar vi ladda inför lördagens drabbning.




 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!

 


Kommentarer
Postat av: Emelie

Kul blogg! Hur länge har du haft din blogg?

2011-07-12 @ 22:53:21
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0