Bloggen introduce...




Säsongen 2011 närmar sig med stormsteg. Men vad händer och sker i grannklubbarna runt omkring i Göinge? Hur ser förutsättningarna ut inför stundande säsong, och hur arbetar man för att hålla fotbollen vid liv i just sin förening? Inom kort startar vår nya följetong "Göinge Calling", en artikelserie i sju delar med fokus på varje förening i kommunen.


Förra året beslutade sig Alexander Fridlund för att stänga igen den så uppskattade Göingebloggen i brist på tid och ork. Inget man kan klandra honom för, eftersom det tar enormt mycket tid att bedriva denna typ av forum där man skall försöka få med så många lag som möjligt. 

Man hoppades dock att detta skulle skapa en liten nytändning bland göingeklubbarna, att fler skulle vilja dela med sig om vad som händer och sker i klubbarna för sina supportrar, spelare, eller helt enkelt bara för dem som är fotbollsintresserade. Dessvärre blev inte detta utfallet. Samtliga lag besitter idag klara hemsidor, men uppdateringarna på vissa av dessa, är närmast obefintliga.

Så vad händer ute i vår kommun? Hur jobbar göingeklubbarna för att skapa framgång kommande säsong och i framtiden? Hanaskogsbloggen har tagit saken i egna händer och kommer därför ta en svängom bland herrlagen i bygden i ett försök att promota göingefotbollen. Även om denna granskning bara kommer pågå i ett par månader så kommer det kanske skrämma lite liv i skogarna. Inom kort kommer vi sparka igång denna artikelserie. Håll utkik!


          

Kommentarer
Postat av: Lingus

Bra ide! I dessa tider med nedlagda bloggar så är det kul att du håller liv i eran. Lycka till i femman synd att vi inte hamnade i samma serie.

/ Linus N

2011-01-19 @ 15:00:09
Postat av: HISARE

Otroligt bra initiativ. Ser fram emot mycket trevlig och underhållande läsning som alltid.

2011-01-20 @ 11:02:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0