Seger mot Fjälkinge IF!

Hanaskog inledde träningsspelandet med att besegra seriekollegan Fjälkinge IF under lördagen. Matchen på Maxilandias konstgräs slutade med 2-1 seger för ”di gule”.

 

 

Med en rejäl mix av unga/gamla och snygga/fula var det dags för Hanaskog att ta sig an första träningsmatchen när man gästade en av seriefavoriterna i årets Division 5, Fjälkinge IF. Bengt Emil valde att lufta många spelare, samt implementera sitt förslag till kommande säsongs spelsystem.

 

 

Träningsmatcher är alltid träningsmatcher, det är nya spelare på nya positioner och det märktes att det var första matchen för HIS. Men man tog sig i kragen efter halvlek (1-1 efter 45 min) och kunde till sist avgöra genom nyförvärvet Sebastian Persson, fint framspelad av en av de många yngre debutanterna, Daniel Bengtsson. Hanaskogs första mål gjordes av Timothy ”Crouch” Gustafsson.

 

 

Glädjeämnena från matchen var att ungtupparna i form av Anton, Daniel, Jimmie L (födda 94) samt Felix (96) tog för sig direkt i seniorsammanhang. Vidare var det också kul att se tre av nyförvärven presentera sig i André Åberg, André Johannesson samt målskytten Sebastian Persson, som redan nu visat sig vara starka tillskott för ”Di gule”.

 

 

Följande spelare deltog mot Fjälkinge:

 

Mv: Junne

 

Försvar: Åberg, Johannesson, Stalle, Anton S, Bergvall, Daniel

 

Mittfällt/Anfall: Calle S, Johnsson, Bergh, Felix, Sebban, Tim, Rosén, Jimmie L, Albin

 

 

Lördagen avslutades därefter med en lite spelarskiva där mat avverkades på Steakhouse innan vi styrde resan mot Egna Hem där lekledarna "Gazza" och Rosén hade planerat lagtävlingar som skapade sedvanlig tävlingsinstinkt hos grabbarna. 



 

Hanaskog går in i en ny träningsvecka som avslutas med match på söndag då man möter Tollarps IF.

 

 

Alla spelare bör även observera att denna veckas träningar infaller på måndag, tisdag (Bengt Emil har lovat 1 timmes fys) och torsdag.

 

 

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0