Läget och sånt...


Träningen fortgår för "Di gule". Med mycket bra uppslutning och härligt go i laget så ser vi fram emot träningsspelandet som närmar sig med stormsteg. Första matchen går av stapeln mot Fjälkinge IF på Maxilandia om ett par veckor. Fram tills dess så är det löpning och lir på konstgräs i Glimåkra och grus i Bjärlöv som gäller.

Jag tror att i skrivande stund så ligger bottenrekordet på en träning på runt 19 spelare, vilket förra året att sett som en magisk uppslutning. Det märks att där finns driv och attityd i årets trupp, man vill utvecklas till det bättre och tror säkerligen inte att Bengt Emil och Keijo gråter blod när man kan lira fullplan i princip vaarje träning.

Under veckan som gått har även ett nytt namn ritat på för Hanaskogs IS. Det är Ola Nilsson, nyinflyttad i byn, som bestämt sig för att hålla igång hos "Di gule" kommande säsong. Ola är målvakt och kommer närmast ifrån Nävlinge IF, som han var med och vann Division 7 med säsongen 2010. Vi hälsar Ola välkommen till klubben och vi hoppas att vi ska kunna bidra till hans viktnedgång...

Under söndagen har det även Hanaskogs IS haft årsmöte, där bl.a. ordförande-frågan varit på agendan. Mer info om detta kommer inom kort...

Och så avslutar vi med att nämna några ord om artikelserien "Göinge Calling" som blivit lite av en succé. Med god respons från samtliga föreningar så kommer det dyka upp fler läsvärda artiklar på bloggen. I veckan ger vi oss in på Division 6 lagen i kommunen. Håll utkik!

Tills vidare...

FORZA HIS!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0