Latest news!

De HIS:are som hade väntat sig långledigt från fotbollen landade snabbt på jorden. Ledartrojkan Bengt-Emil och Keijo har satt plattan i mattan direkt och operation ”Beach 11” är redan inledd. helt okej för de unga, men mycket välkomnande för de äldre.

 

 

Det mesta flyter på i Hanaskogs IS. Med två träningar i veckan varav en inriktad mot styrketräning så har man trampat igång förberedelserna inför kommande säsong. För en del gossar verkade dock som att söndagens styrkepass kom som en chock. Så här berättar ett vittne, som av rädsla för hot och interna repressalier, vill vara anonym:

 

Då man i söndagskväll kom till träningen så tänkte jag själv att det skulle bli skönt med lite bollspel, men när Emil började lägga ut lapparna å bänken kom fram så anade jag det värsta. Jo, det blev cirkelträning, vilket vissa inte heller hade anat antagligen. För när vi hade kört 2 varv så kändes det som att det var ett tag sen man tränade ordentligt. När vi var klara med det så gick vi ihop 9 man i en ring och gjorde 20 upphopp, sprang till andra sidan och gjorde likadant 5 gånger. Väl efter detta så fick vi i alla fall dricka lite. Men då vi andra drack så gick Jimmie ”Paddan” Ljunggren och Fredrik ”Otto” Ottosson ut å la varsin lite pizza! Så när vi skulle dra igång å spela så undrade vi vart de två grabbarna hade tagit vägen. Jo, som sagt så satt den ena på trappan till entrén och den andra hängde över handikappsrampen. När den ena väl kom in så fick han ett återfall (eller ska vi kalla det för ett vattenfall?) för det syntes vart han hade sprungit i alla fall! Så till nästa träning, ät bara något lätt så våra scouter slipper agera städerskor!”

 

Mvh En som var där

 

Ryktet säger även att en viss Johnsson, som säsongsdebuterade under söndagen, också fick någon form av uppkastning under söndagen, något han bara kan svara på själv.

 

Som ni alla redan vet så befinner vi oss mitt i frimånaden, vilket innebär att spelare utan kontrakt kan hoppa fritt mellan klubbar fram t.o.m. den 15/12. Med detta medföljer många rykten. ”Di gule” har dock valt att hålla en tillbaka dragen roll. Det har synt en del nya ansikten på träningarna, spelare som absolut är aktuella för Hanaskog. Dock håller vi er lite på halster innan vi presenterar klara nyförvärv. Håll ut!

 

Nedan följer dock en summering av de spelare som hittills valt att söka nya klubbar:

 

-          David Johnsson – Blir spelande assisterande tränare i moderklubben Broby IF

-          Rasmus Johansson – Har även han valt att skriva på för Broby IF

-          Andreas ”Ante” Persson – Har sedan tidigare lämnat för Åhus IF

-          Alfred Ohlsson – Går även han till Sexan och Broby IF.

 

 

 

Närmast i kalendern väntar träning i kväll (läs: tisdag). Det börjar dra ihop sig till Norra Skåne Cup i Q-poolen där Hanaskog kommer ställa upp med två lag. Lagen har hamnat i nedanstående grupper:

 

Grupp E                                                                         Grupp O

Sösdala IF I                                                                    Hanaskogs IS I

Bjärnums GoIF                                                                Hässleholms IF I

Hanaskogs IS II                                                           Åhus IF

Glimåkra IF                                                                    Ballingslöv GoIF I

 

Speldagar är Söndag 28/11 för Lag II samt 4/12 för Lag I i Hässleholm.

 

 

 

Information kommer fortlöpande!

 

 

 

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0