HIS blickar framåt...

Tre veckor. Tre matcher. Tre topplag. Hanaskogs spelschema har haft sin egna lilla charm i inledningen av denna säsong. Återkomsten till Division 4 har varit minst sagt tuff, men de gula krigarna har kämpat på och står nu stärkta inför kommande utmaningar...


Starten har varit blytung för Hanaskog. 4 matcher har resulterat i lika många förluster. Efter en jämn premiär mot Askeröd så trappades tempot upp för "Di gule". Inom loppet av tre omgångar har man nu fått ta sig an Ystads IF/FF, Hässleholms IF samt BW 90. Samtliga parkerar i toppen av tabellen. Efter genomklappningar mot de två förstnämnda, stod HIS för en kämparinsats mot stora serifavoriten BW 90 i torsdags. Även om siffrorna till sist blev för stora (1-5) så är matchen länge jämn och Hanaskog visade upp en glöd, en vilja och en rejäl portion jävlaranamma som visade att Göinges Stolthet verkligen har i fyran att göra. Detta trots att vi alltjämnt har en nolla i vinstkolumnen och trots att alla fantastiska anonyma experter redan vill döma ut Hanaskog i olika forum. Personer som verkligen visar sitt enorma kunnande, men aldrig kan premieras för detta då man råkar glömma skriva sitt namn. En undersökning (anonym såklart) visar dock att dessa människor troligtvis håller till i lägre divisioner, dricker O´boy till frukost till tonerna från Nicke o Nilla och masturberar till Ellos-katalogen.


Detta sporrar bara oss ytterligare. Vi vill visa varför vi är det göingelag som ligger högst i seriesystemet. Vi vill visa för alla varför man inte ska räkna ut lagen ifrån Ö.Göinge. Vi vill visa alla fantastiska sponsorer, personer runt omkring laget och såklart publiken att Hanaskogs IS är och förblir en grundsten i lokalfotbollen. Man skall vara stolt över att få iklä sig det gul/svarta matchstället. Man ska vara stolt över de saker man presterar tillsammans. Man ska vara stolt över att vara HIS:are!!


Har inledningen varit tuff i A-laget, så har det varit det motsatta i U-laget. 2 matcher, lika många segrar. Storsegrarna över Broby (7-1) och Strömsborg (7-0) följs upp med ny drabbning på måndag kväll då man får ta sig an Tyringe på Heden.



Hanaskogs herrar avverkade även under lördagen även första inventeringstillfället på Willys Hemma. Pigga och glada högg pojkarna (med hjälp av några fantastiska idiella stöttepelare) tag i allt från  dasspappet till koljafilé. Men det uppstod en viss förvirring då Carl Scholander vid 07.30 fortfarande inte hade dykt upp. Dock fick svar på denna fråga då han hade råkat missa att det var Willys Hemma, och INTE Willys som vi vskulle inventera, vilket i sin tur ledde till att Calle fick inledda lördagsmorgonen med ett litet lätt löppass från Långebro till Tempo-torget. Sund kille!


Träningar denna vecka är tisdag samt torsdag med U-lagsmatch måndag innan det smäller på nytt på lördag då vi far till Tomelilla för att åter ta upp kampen om nytt kontrakt i Division 4. Veckan bjuder även på mer info kring vårt sköna gäng, inför-snack och så givetvis månadens look-a-like. Håll utkik!










Sist men inte minst...







FORZA HIS!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0