Kryss i match numero dos!

Hanaskog styrde skutan mot Svängsta på söndagsförmiddagen för match mot Högadals IS. En match som slutade 2-2 efter att Högadal kvitterat i matchens sista spark.

Förutsättningarna för gårdagens match kunde knappast bli bättre. En helt magnifik konstgräsplan väntade när Göinges Stolthet anlände till Svängsta. Som om inte detta vore nog så kikade även solen fram och bjöd på en gnutta vårkänsla denna dag. Hanaskog hade, efter förra veckans massiva bortfall, lyckats få betydligt fler lirare tillgängliga till denna drabbning mot Högadal, som till vardags håller till i Division 4. Laget såg ut enligt följande:

Nisse

Stalle               Jim                            Tim            Ante P

Jimmie

Jensa              Johnsson                  A. Bergh     Andrée

Andy

Avbytare: Junne, Rosén, Eddie, Gunde

Högadal inledde bäst, och HIS fick ägna sig åt att försöka hitta rätt i positionerna under första 20. Högadal tog också rättvist ledningen efter en praktträff som gick rätt upp i Nisses vänstra kryss. Hanaskog reste sig dock och började succesivt komma in i matchen och kvitterade efter att Winnö-förvärvet Andrée Vidrichs mycket snyggt placerat in bollen bak "hemmalagets" målvakt. 1-1 stod sig halvleken ut. Andra halvleken var det Hanaskogs tur att hålla lite i taktpinnen och med dryga tio minuterna kvar var det dags för andra nyförvärvet från Winnö att presentera sig då Andreas Nilsson tog sig in från vänsterkanten vände upp och placera in 1-2 via en försvarare.

Hanawood såg ut att gå mot segern men i matchens sista spark fixade Högadal en kvittering efter lite darrigt försvarsspel från "Di gules" sida. 2-2 sluta matchen vilket får ses som rättvist. En bra genomkörare och även kul att målskyttet kommit igång. Noterbart från matchen är att: