Förlust i första träningsmatchen!

Hanaskog inledde träningsspelandet under lördagsförmiddagen mot bästa tänkbara motstånd, nämligen Division 3-gänget Nosaby IF. Med en uppsjö bortfall blev denna uppgift för svår och HIS fick se sig besegrade med 6 baljor. Men nu är vi äntligen igång!

 

 

Det var ett, minst sagt, brandskattat Hanawood som fick ta sig an Nosaby i lördags. Åtta man saknades av olika anledningar, lägg därtill att Martin Bergvall fick kasta in handduken redan efter tre minuter efter att fått skallen spräckt och fick fira lördagen på akuten. Skadat okben och spräckt ögonbryn blev diagnosen för den gänglige mittbacken som nu väntar på att få en metallplatta inopererad och väntas därför bli terrorist-misstänkt på varenda flygplats i framtiden. Välkommen till HIS!

 

Som om inte detta räckte tvingades både Jim Ringström (jobb) och Ante P (rygg) kliva av i halvlek. Men de resterande på banan stred tappert hela tiden och fick sig en kanongenomkörare mot ett lag som jag misstänker haft ett par bollpass mer än oss under vintern. Extra kul var det att se Jimmy Rosén göra comeback efter två års skadefrånvaro. Tror inte det var ett öga torrt på IP när han stegade in! Vill även framhålla Winnöduon Andy/Andrée som bägge gjorde fina insatser.

 

Nu spänner vi bågen igen. Hård vecka väntas med ett intressant möte på Söndag då vi gör en utflykt till Svängsta för att ta oss an Högadal. Notera även att lagledaren Ted Karlsson planerat in sin 40-årsskiva dagen innan denna batalj. Snyyyyggt!

 

 

 

Tills vidare….

 

 

FORZA HIS!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0