Summering Nsk-Cupen

Så var första inneturneringen till ända för Hanaskogs herrar. Det blev dessvärrre sorti direkt i gruppspelet för bägge lagen, som nu blickar framåt mot Alliansen.


Redan förra helgen så fick våra juniorer chansen att känna på seniorspel då man ställde upp i grupp bestående av Glimåkra, Sösdala samt Bjärnum. Junisarna, förstärkta med Jim Ringström, åkte på tre klara förluster och respass, men många av dessa ungdomar blev en erfarenhet rikare vilket var det huvusakliga syftet.

Det andra Hanaskogslaget gick ikväll in i turneringen. Och trots att man gick igenom gruppen obesegrad så räckte inte detta till slutspel. Laget inledde med att spela 2-2 mot Hässleholms IF efter mål av Anton Bergh och Andreas Johnsson. Nytt kryss väntade i matchen efter mot Åhus IF, efter att Johnsson kvitterat i slutminuterna till 1-1. Och som om inte det redan räckte med oavgjorda resultat så lyckades HIS med bedriften att tappa en 2-0 ledning med blott två minuter kvar mot Ballingslöv till 2-2, vilket innebar att cupen var över för "di gule". I den superjämna gruppen landade Hanaskog på 3 pinnar, blotta poängen sämre än övriga lag i gruppen. Målen mot Ballingslöv gjordes ännu en gång av Johnsson samt Fiton.


Denna kväll presenterade sig även ett nyförvärv hos HIS. Det är forne KFF-spelaren André Johannesson som kommer representera Göinges Stolthet kommande säsong. André kommer närmast ifrån Sibbhults IF, vilket också är moderklubb. På förlustkontot kan vi även notera att det bara blev blott en säsong för Richard Blennborn i Hanaskog innan han tog sitt pick och pack och drog vidare till nästa göingeklubb. Ny adress är Glimåkra IF.




Tvp nya bekantskaper på Västra Hed kommande säsong - Bengt Emil Andersson
och André Johannesson.




Nya tag imorgon, då det är träning 17.30 i Knislinge Sporthall. Be there!








Tills vidare...












FORZA HIS!!!

Kommentarer
Postat av: åskådare

Mot Hässleholm 1-0 Andreas Nilsson inte Jonsson

2010-12-05 @ 08:30:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0