Bloggen Summerar: Magnus Nilsson

 

Bloggen vill försöka knyta ihop säcken från den säsong som nyligen avslutats, och hur gör man det bäst. Jo, man tar och frågar slavdrivarna från året som gått för att få deras synpunkter på denna kanon-säsongen. Först ut i ledartrojkan är Magnus Nilsson!

 



1. Beskriv säsongen med 3 ord!
Veni Vidi Vici



2. Vad är du mest nöjd med under din sejour som tränare i HIS?
Att lyckas få Hanaskog in på ett vinnande spår igen och att vi har försökt att spelat en anfallsinriktad fotboll.


3. Årets utropstecken?
Utan tvekan Ante.P som vänsterback


4. Säsongens sämsta respektive bästa match!
sämsta måste nog vara Sösdala, bästa är nog Eket borta (men det har varit fler som har varit riktigt bra).


5. Nämn en spelare som du skulle kunna tänka dig att dejta i laget!
Joel.I mest för att ingen fest är tråkig med den mannen.


6. Nämn en spelare som du skrattat mest åt under året!
Rille, alla dessa goa rim från honom.

7. Roligaste minnet från denna säsong?
Givetvis Seriesegern men även två andra minnen: bilen med Gazza o Ante på vift i Örkelljungatrakten och Rilles otröttliga försök att kasta inkast, men domaren blåste nog av honom 5ggr på raken.


8. Hur känner du inför din nya uppgift som tränare för Fjälkinge?
Inspirerande med en liknande uppgift som det var när jag tog över i Hanaskog, att försöka vända ett lag som trillat ner. Personligen så tycker jag även det skall bli roligt att vara i en serie som det blir fler derby i.


9. Sist av allt, är ordet fritt, är där något du vill delge eller hälsa till spelare, ledare och alla som berörs av HIS?
Först så vill jag tacka alla spelare för en mycket trevlig säsong där ni verkligen har förtjänat att gå upp. Ni har spelat den bästa fotbollen både framåt och bakåt inget snack om vilka som ville mest. Jag vill även passa på att tacka Micke o Kytte för ett helt fantastiskt arbete i det tysta, det är sådana som ni som gör jobbet som tränare så mycket enklare. Sist men inte minst så vill jag önska er lycka till nästa säsong i fyran och se nu till att fortsätta tro på det ni gör för ni är jävligt duktiga.




Magnus Nilsson



Vi tackar Herr Nilsson för hans välvalda ord och tackar han för en väl genomförd tid i HIS. Magnus har, minst sagt, en bra säsong bakom sig och har förutom en serieseger även lyckats kamma hem vinster för en sisådär 30.000:- bara på resultatlotter, dragningslotter och Whiskey-lotter, utan att ta i, så grattis, och hoppas du e en likadan turgubbe i EKO-land!

Min förhoppning är att vi inom kort kan även presentera en liten intervju med Peter "Pidde" Lindqvist för att få höra lite om hans tankar kring seriesegern!


Fotbollsgalan närmar sig med stormsteg, nu sänder vi en påminnelse till alla dem som har kvar matchtröjor från segerbanketten, samt shorts, strumpor och annat dylikt att ta med detta till festen på lördag, allt för att på så vis slippa bli kölhalad av Bosse. 





Tills vidare...


FORZA HIS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0