Silly Season!

Frimånaden, rötmånaden, köddmånaden eller prostitutionsmånaden. Kärt barn har många namn. Hur som helst så är det dags för tiden på året då icke kontrakterade spelare fritt kan dansa mellan  klubbarna. För Hanaskogs del har det inneburit vissa justeringar i truppen. Så nu kavlar vi upp armarna – Silly Season är här!!

 

I ett tappert försök att skapa spänning i bloggen skrev jag att de nya namnen som ritat på för Hanaskog skulle presenteras här på bloggen idag, allt för att hålla läsarna på halster en liten stund. Men det såg Ante P (vem annars??) till att ta död på direkt när han lade ut namnen 2 minuter sensare. Vad skall man säg, inte mycket till studieskulder där!

 

Hur som helst är väldigt glada att få presentera två hemvändare som bestämt sig för att åter lira i GulSvart. Först ut är Nils Bergh, som förra året såg till att rädda kvar Sibbhult i femman. En stabil målvakt som för övrigt var Sibbhults bäste spelare i bägge mötena mot Hanaskog, framför allt i bortamötet med Hanaskog då han stod för flera fantomräddningar. Det är med stor glädje som vi hälsar Nils välkommen tillbaka till Västra Hed, och är övertygad i att han kommer vara en viktig pusselbit i jakten på nytt kontrakt i Division 4. Kan vidare även där inflika att Hanaskog med all säkerhet nu innehar det kortaste målvaktsparet i serien i forma av Junne och Nisse med en snittlängd på cirkus 1,55!



Nils Bergh i derbyt mot HIS i somras! 


Näste man att sätta en kråka på övergångspappret var Eddie Lundgren, som förra året var endast ett mål från att vinna skytteligan i Division 6 där han huserade förra året i IFK Knislinge. Att göra 23 mål i lag som åker ur serien måste ändå ses som ett ”hyfsat” facit. Som om inte detta vore nog så har hans fjolårssäsong gett eko ute i klubbar högre upp i seriesystemet, då bl.a. VMA visat intresse för den vindsnabbe anfallaren. Vidare var han även inbjuden till testmatch med Kristianstads FF (vilket för övrigt även HIS André Bengtsson var) så han har redan nu en del ögon på sig. Men det var till slut moderföreningen som drog det längsta strået, vilket vi naturligtvis är fantastiskt glada över. Varmt välkommen tillbaka Eddie, hoppas du verkligen kommer att trivas!



Eddie Lundgren  


Så kan vi alltså lägga till två namn i Rilles och Rilles lagbygge inför säsongen 2010. Dessvärre har där även förekommit ett par avhopp från ”Di gule”. Rikard Oredsson har valt att trappa ner i Hjärsås/Värestorp, detsamma gäller även träningsnarkomanen Adnan Avdic. Även Patrick Isaksson väljer spel i nästsämsta divisionen kommande säsong. Vi önskar grabbarna naturligtvis lycka till och tror säkerligen att de har kvalitéer att bidra med i Mikael Möllers Hjärsås.

 

Nu har ju Silly Season delen äntligen gjort avspark, vilket kommer medföra lite mer kontinuerlig uppdatering här på bloggen. Skillnaden från förra året är att vi i år ej kommer ha någon spalt med ”rykte in” samt ”rykte ut” då dessa bara skapar diskussioner och i slutändan gnäll. Därför kommer alla så kallade rykten endast hanteras inom den innersta kretsen, så sorry alla förvedna, ni får hålla ut! Kan ju nämna att där i nuläget finns 3-4 spelare som är högaktuella för spela i göinges stolthet kommande säsong.

 

Dock måste det även poängteras att så fort en övergång blir klar så kommer den naturligtvis att presenteras här i vår sammanställning!

 


Silly Season So Far!
 

In : Eddie Lundgren, IFK Knislinge, Richard Blennborn, Sibbhults IF, Nils Bergh, do, Rickard Andersson, Rinkaby GOIF

 

Ut: Magnus Nilsson, Fjälkinge IF, Peter Lindqvist, Linderöd IF, Rikard Oredsson, Hjärsås/Värestorp IF, Patrick Isaksson, do, Adnan Avdic, do, Stefan Noresson, slutar

 

 

 

 

 

Tills vidare….

 

 

 

 

FORZA HIS!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0