Möget ville inte in...

Det kändes otäckt i dagens match, efter tidigt underläge så radade HIS upp målchans på målchans men bollen ville inte in. Till sist slog Kung Nore till och matchen mellan Hanaskog och Rössjöholm slutade 1-1.

Det visade sig vid samlingen att där var ytterligare ett par namn borta som jag glömt att nämna! Ponna, Staffan, Ante och Johnsson visste vi saknades pga skador respektive avstägningar, lägg därtill en sjuk Albin och Björn Radeklev som var på porrfilm för elektriker (El-mässa på Yllan) samtidigt som varken Patrik Isaksson och Thomas Mårtensson inte var spelklara vilket innebar att Mange och Pidde fick plocka fram lite oprävade kort. Unge Carl Scholander fick för första gången följa med på bänken, likaså en , milt sagt, något matchotränad Niklas Juntikka, en icke träningsvillig Emil Berg, samt Henrik Persson som också kämpat sig fram på en handfull träningar. Dock skall det poängteras att samtliga av dessa som kom in skötte sig ypperligt och visar åter igen bredden på detta lag.

Hanaskog inledde väldigt dåligt, lyckades inte bita sig fast på Rössjöholms planhalva, och efter dryga 20 minuter så hade Rössjöholm, på sin enda chans i första halvlek, gjort 0-1 efter att bollen åkt fram och tillbaka i straffområdet som en flipper-kula innan en av anfallarna kunde trycka den i nät. Därefter vaknade "Di gule" till och vaskade fram en delheta chanser och man borde åtminstone gjort ett mål men underläget stod sig till pausen. Hanaskog avslutade första halvlek också i numerärt överläge efter att en bortaspelare dragit på sig två snabba gula kort!

I andra handlade om spel mot ett mål, vilket var bortalagets. Hanaskog ägnade denna halvlek åt att köra VM i målsumpning medans Rössjöholms backar tävlade vem som kunde slå den högsta och längsta bollen. Till slut fick Stefan Noresson ta klivet upp i anfallet för att visa hur man skulle göra och 1-1 kom som ett brev på posten. Även om det svider lite att vi inte tar alla tre poängen ikväll så visar vi återigen vår styrka att komma tillbaka från underläge. Samtidigt som vi saknar många så visar de på banan att de minsann också är att räkna med! Nya tag blir det redan på tisdag då vi ska bege oss till Munka Ljungby för ny match!


Hanaskogs IS - IFK Rössjöholm 1-1

Mål HIS: Stefan Noresson


Vill även tacka en viss lokal blaska som återigen visar att de vill gynna småklubbarna och lokalfotbollen. Lågkonjukturen sätter tydligen sina spår även hos de som skriver upp den allra mest. Det kommer ett litet tack-inlägg till helgen med en liten hälsning från "Di gule", då det vankas spelargille på lördag... Så håll utkik, gott folk! Skall försöka fixa upp lite trevliga bilder! Hoppas även att länken till den där skoltidningen på hemsidan flyger all världens värld! 



Tills vidare....


FORZA HIS!


Kommentarer
Postat av: webb

Den länken är borta för gott....

2009-05-29 @ 08:47:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0