Äntligen vinst igen!

Hanaskog tog sig tillbaka i vinnarspåret genom att besegra Östra Ljungby nere på Västra Hed. Matchhjälte blev Ante Persson som knoppade in 2-1 målet i mitten av andra halvlek, ett resultat som stod sig matchen ut.


Till dagens match var det lite omorganisation i "Di gule". Skadade Joel Isendahl och Staffan Holgersson fanns inte med i truppen, Anton Berg och Jonas Mårtensson var halvskadade men fanns bägge med på bänken. Men de behövde aldrig resa sig. Hanaskog grejade detta ändå. Ersättarna Jens Karlsson, Albin Andersson och sist men inte minst Stefan Noresson gick alla in och gjorde helgjutna insatser. Nore bidrog extremt mycket med sin rutin i denna annars unga elva (ja, om man räknar bort Ante och Jimmie då) medans Jens och Albin sprang sönder Ö. Ljungbys backlinje . Det var dock bortalaget som hade de första vassa chanserna, två frilägen varav ett passerade lite väl enkelt Jonas Nilsson i hemmamålet. Hanaskog vek dock aldrig ner sig, såg till att ha mycket boll och så småningom kom också chanserna, vilket resulterade i att Jens kunde kvittera med ett distinkt skott i straffområdet efter ett långt inkast från Jimmie. 1-1 stod sig halvleken ut.


I andra tog Hanaskog över och hade de helt klart hetaste chanserna. Och till slut så fick man även utdelning här. Andreas "Ante" Persson försvann från sin vänsterbacksposition, likt en avlöning en fredagskväll, och satte fart mot Ö. Ljungbys straffområde, höll sig framme och knoppade elegant in 2-1 med sin välkammade hjässa! Östra Ljungby flyttade fram strax efteråt, och då borde HIS lyckats punktera matchen med ett par riktigt heta chanser, istället har det röda bortalaget en het chans i matchens sista sekund men bollen slank utanför stolpen och Hanaskog stod som segrare denna kväll, och slutändan så var det helt rättvist.




Ante P - matchjälte

Innan matchen så skrev jag om en viss joker som skulle dyka upp i form av Stefan Noresson. Nu visade det sig att inte detta var den enda denna kvällen. Då det var en ledig plats på bänken och en del avbytare var halvskadade så valde man att ringa in forne ungdomsstjärnan Niklas Juntikka till spel. Och Juntikka fick också en 7-8 minuter på sig att visa vad han kan. Han kom in och krigade och hade , med en gnutta tur, kunnat bli målskytt dessutom. Hoppas vi får se dig mer på träningarna Niklas!


Tycker det är kul att se att vi har en sådan bredd i truppen. Denna kväll fattades 4-5 man men ändå har vi andra killar som går in och presterar minst lika bra, det visar på styrka. Lägg därtill en pånyttfödd Jens Karlsson som nu pangat in 3 mål på två matcher! Riktigt kul att se alla kämpar idag för varandra i 90 minuter. Det är det som är Hanaskogs IS!!!




Brynaren Jens Karlsson...

Patrik Persson släppte även han bomben att Stefan Noresson skulle lira mot Östra Ljungby! Det fick några bittra människor att börja skriva om hur mycket pengar han fått och dylikt, och dessutom komma med massa konstiga fakta som inte ens existerar. Dessa människor känner nog en smula bitterhet att man inte själva har denna typ av spelare i sitt lag, vilket vi bara kan beklaga. Men att gå ut med påhittade namn och skriva en massa skit, ja då undrar man om en sån person någonsin kommer bemötas med respekt!? Vidare angående de tilltänkta nyförvärven så är inget klart än, men förhoppningsvis inom ett par veckor kan vi släppa info kring detta. En sak är säker: Det redan starka Hanaskog blir ännu starkare!!

Trevlig helg!



Sist men inte minst....



FORZA HIS!


Kommentarer
Postat av: Ante

Nästa nyförvärv signas idag!

2009-05-23 @ 13:31:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0