Spelarfest 090314


Så var då första spelarfesten för året till ända och förbi. Denna lördag kan bara beskrivas med ett enda ord: Succé!! En magnifik uppslutning både på morgonträningen samt eftermiddagens aktiviteter bäddade för en otroligt härlig stämning som bara existerar hos "di gule".



Många hade inför lördagen blivit vilseledda om vad som skulle ske under denna eftermiddag. Curling, var ett hett tips men icke så nicke. Istället bar det av till Hanaskogs egna Arja Saijonmaa, nämligen Seppo Ihme, för att skapa den första demon av Hanaskogs nya kampsång "Här é grabbarna från Hanaskog", en magisk cover på GES sommarplåga 1994 då hela Sverige nynnande på "När vi gräver guld i USA". Låten i sig är ljuvligt vacker med en text som lockar fram tårar. Rösterna i HIS-lägret drog dock ej fram några glädjetårar. Inspelningen fick göra två korta avbrott sedan Seppos granne kommit in och undrat varför han höll på att strypa katter i källaren!? Nåväl, till sist fick vi ihop en liten sång som absolut kommer bli 2009:s sommaplåga! Dock inte i denna utformning, tanken är att vi skall försöka få någon med en aning ljuvare stämma att smälla in verserna för att sedan lämna över till A-lagets gosskör på refrängerna, så håll ut! Denna demo kommer i sitt första format ej att finnas till försäljning, möjligtvis som någon form av inbrottslarm men inget e helt bestämt!


Tidigare på dagen hade vi hunnit se ett Manchester United som blivit fullständigt förnedrat på hemmaplan av Liverpool, ett United som redan efter 45 minuter börjat lukta urin på tröjorna! Pris till Liverpools bäste spelare gick, inte helt oväntat, till Nemanja Vidic! En av kvällens stora behållningar blev ändå ungtuppen Rasmus Johansson tappra försök att leda sina lagkamrater rätt i sällskapsspelet Pictionary, som dock misslyckades radikalt! Och man får samtidigt ha lite förståelse, för att försöka prestera i en så pass prestigefylld tävling nere framför en white board-tavla på Västra Hed med en skrikande, beklagande och något salongsberusad Ante Persson en halvmeter ifrån trumhinnan är väl inte det mest optimala!?

Och mycket riktigt så blev det aldrig Perssons gäng som gick segrande ur lagtävling, man fick helt enkelt infinna sig att man inte räckte mot kvällen Dream Team, nämligen "Lag Ponna" bestående av Pontus Anderberg, Nils Svensson, Jonas Nilsson, Rikard Oredsson samt Staffan Holgersson som hade huvudet på skaft både under Pictionary samt de frågeformulär som tränartrojkan Mange och Pidde hade klurat ihop!


Kvällen avslutades på Class med både käk och lite dans, helt i Hanaskogs smak, och som grädde på moset vevade DJ:n igång nya HIS-låten, och visst var det vackert, för den döves öra! Vill ta tillfället i akt att tacka Magnus och Peter för en härlig fest med klockren planering, men framförallt våra eldsjälar Kutte och Micke som gjort ett hästjobb och ställt upp hela dagen! Ser fram emot en fantastisk säsong med er vid rodret! Hoppas samtidigt att alla nu kommer ihåg löftet om närvaron på träningar som vi alla var rörande överens om nere på Heden. Tillsammans é vi starka!



Lite underbara ljusglimtar från lagfesten följer nedan:


Kvällens Geni

"Kommer vara bra ljud på fotbollsmatchen, jag har varit nere och kopplat in sådant här sound-around" - Det tekniska undret Peter Lindqvist stoltsera med att han fixat upp projektor med tillhörande hemmabiosystem!



Kvällens pådrivare

"RITA FÖR HEL*ETE, ÄR DU BLYG ELLER!!!!? - Lagpappan Ante Persson vet precis hur man peppar lagkamraterna, tror inte Rasmus kalsonger har torkat än!



Kvällens bild





Kopian                                          Orginalet


Åter igen är det Rasmus och Ante i huvudrollen. Tiden har precis runnit ut och en förtvivlad Ante inser att loppet är kört och utbrister:


Ante: "En streckgubbe med ett stort hue!? Vad f*n e detta!!?"

Rasmus: "Det är ju Gunde Svan"


Räkna med nytt smeknamn efter detta, Rasmus!



Kvällens kroppsbyggare

Går till Staffan Holgersson som visade sin träningsflitighet redan under försäsongen och kammade hem flest poäng under de tävlingar som ägt rum under styrkepassen!!


Stalle muskelknutte!



Kvällens Team

Utan tvekan Team Ponna som plockade hem lagtävlingen utan konkurrens och därmed blivit stolt ägare av en elegant trofé, stort tack till sponsorn, Norrlands Guld!



Vinnande laget fr. vänster: Ponna, Rille, Nisse, Junne och Stalle.

Kvällens Prisutdelare

Som inte det räckte med kommentaren ovanför så levererade Peter Lindqvist ännu ett mindre genomtänkt uttalande:

"Vi skall ha prisutdelning nu, vi har pris till dem som kom sist och nästsist samt dem som kom tvåa och trea!" - Måste varit jättemotiverande att vinna den tävlingen!


Kvällens brandlarm

Utan tvekan Joel Isendahl, kommentar överflödig!


Kvällens hyllningssång

"You´re shit, and you know you are..." - Samtliga spelare stämde in i hyllningskören när A. Berg hämtade jumbopriset i styrke-tävlingen!




Här är bara ett litet axplock. Ni som var där får gärna lägga in fler minnesvärda ögonblick från kvällen, antingen i kommentarer här på bloggen eller i gästboken på hemsidan! Tills vidare....




"Till alla töser

Här é våra paugar

Bara se och njut

Finta pass och skjut

Det är de gulas tur i år

Dribbla med bollen

Det kan vi göra

Och göra mål förståss

Och ni hittar oss

På varje plan och varje krog

  

Här é grabbarna från Hanaskog!"

  

(Utdrag från Hanaskogs nya kampsång)





FORZA HIS!


Kommentarer
Postat av: Rille

Klockrent junne!!

Så j**la gött att stå som vinnare före Ante "Tjockholmen" Perssons lag

2009-03-16 @ 15:10:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0