Latest News...



Bloggen har hamnat i skymundan sista tiden, mycket beroende på jobb, skidsemester samt den ofantligt höga träningsdos som vi fått uppleva sista tiden. Men nu är de förbannade grustiderna över och igår kväll debuterade Hanaskogs seniorer på Västra Heds gröna B-plan! Härligt att se en så rejäl uppslutning killar på planen och jag hoppas verkligen att det fortsätter så här nu, sista rycket innan premiären mot Sösdala hemma. Ryktet säger även att det är ett par yngre killar som övervägt comeback och dt är extra glädjande då truppen inte skulle skada av lite extra bredd.


Sedan det senaste inlägget så har Hanawood avverkat två träningsmatcher som slutat enligt följande:


HIS-Tollarp 5-3

  

Målskyttar HIS: Joel Isendahl, Staffan Holgersson, André Bengtsson, Nils Svensson och Jonas Mårtensson.

  

Enligt uppgifter (var ej på plats själv) så spelade "Di gule" stundtals riktigt bra fotboll och lyckas även trycka in många bollar framåt. Extra roligt att målskyttet var så pass utspritt som det var! Extra tack till den vikarierande målvakten Emil "Lehmann" Berg som gjorde ett gott jobb där bak i buren!


HIS-Åhus HBK 1-3

  

Målskytt HIS: Rikard Oredsson

  

En på förhand mycket svår match då Hanaskog kom med ett brandskattat lag där vi hade tunga avbräck i femlingen Anton Berg, Andreas Johnsson, Jimmie Isaksson, Joel Isendahl och Emir Studenovic. Trots detta står vi upp bra mot ett mycket bra Åhus som utan tvekan var det bästa laget vi mött under försäsongen. Efter underläger 0-1 i halvlek har vi vår bästa stund då vi under de första 20 i andra ett litet spelövertag och skapar en del chanser. Dock kroknar vi lite på slutet och efter en hel del omkastningar och byten blev det lite rörigt och Åhus fick göra både 0-2 och 0-3 (straff) innan HIS reducerar genom Rille. En eloge ändå till alla spelare som visade att vi ändå har bredd när vi har ersättare som kan gå in och köra på mot ett så pass bra lag som Åhus.



Vidare kommer vi fortsätta vidare med presentationerna av våra nyförvärv. Tillvägagångssättet har varit det att jag bett spelarna fylla i ett frågeformulär för att på så vis kunna hitta lite inspiration till att skriva en liten berättelse om varje ny kille, men efter att ha fått in de sista från bl.a. Isendahl och Ludwig Nilsson så känner jag att detta är alldeles för bra för att skriva om så att jag kommer helt enkelt lägga in de frågor och svar som jag har, helt utan redigering så klart för tror och hoppas att det kommer bli en intressant läsning på så vis!


Tredje presentationen av våra nyförvärv kommer under morgondagen. Då kan ni läsa om hemvändaren Ludwig Nilsson! Tills vidare.....





FORZA HIS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0