Ny seger och ny spelare!

Igår debuterade Thomas Mårtensson för Hanaskog när man åkte ner till Munka Ljungby för att hämta tre poäng. Mårtensson presenterade sig direkt för nygamla gänget från Göinge genom att smälla in matchens samtliga fyra(!) mål och på så vis skjuta segern till HIS!

  

Till matchen kom Hanaskog till spel utan Joel Isendahl och Albin Andersson och Staffan Holgersson (skador) samt Jimmie Isaksson som var avstängd. Även nyförvärvet Hampus Dahl var ännu inte spelklar! Detta bäddade för ett litet nykomponerat lag i matchen mot Munka Ljungby! Nyförvärvet från Nosaby Patrik Isaksson tog plats på yttermittfältet medans VMA-värvningen Thomas Mårtensson startade på topp ihop med Jens Karlsson. Backlinjen bestod av Jim,Tim,Nore och Rille medans övriga mittfältare förutom Pocke var Anton, Johnsson och André.


Hanaskog inledde de första 10 minuterna lite tamt på den välklippta men stenhårda gräsplanen, men därefter var det HIS för hela slanten och rullade gång på gång upp Munka Ljungbys försvar. Thomas Mårtensson hade tidigare under dagen sagt att han trodde han skulle göra hattrick i denna match. Men där ljög han - han gjorde faktiskt fyra! 1-0 kom efter en spelvändning där André elegant bröstade ner bollen till en fristående Mårtensson som gjorde inga misstag fri med målvakten. Tvåan kom på hörna från Anton Berg som Tompa knoppade in vilket var halvtidssiffrorna. I andra började vi åter lite lamt för att sedan ta tag i taktpinnen igen, vilket gjorde att stackars Munka Ljungby fick springa och jaga boll hela tiden. Så småningom punkterade samme Thomas med både 3- och 4-0, ena målet genom att rinna igenom backlinjen och runda målvakten, medans det andra var på volley en halvmeter från mållinjen efter briljant inspel av storebror Gazza. Faktum é att med lite tur kunde Tompa blivit sexmålsskytt, men ribban var i vägen ena gången och stolpen den andra. Matchen mattades något efter 4-0 målet och Hanaskog lyckades av någon anledning få Tim Gustafsson utvisad vilket gjorde att M. Ljungby fick chansen att låna bollen lite också, dock utan att skapa något riktigt farligt framför mål. Hanaskog vinner matchen full rättvist och är fortfarande med och tampas med Eket, Strömsborg och Glimåkra som är med i toppen så här långt av serien.



Thomas Mårtensson var het mot Munka Ljungby!

Det viktiga som jag känner just nu är att vi absolut inte ställer oss och slår oss i bröstet och tror att vi är några stjärnor! Redan imorgon kommer det ett heltaggat Sibbhults IF på besök till Västra Hed för att se till att göra allt som står i deras makt för att besegra "Di gule". Så nu ser vi till att komma 110% taggade till matchen så ger vi järnet för varandra! Missa inte detta derby, vad ni än gör! Kommer vara lite trevliga saker även innan avspark så se till att vara i tid! Avspark 19.00 Västra Hed!

  

Tar även i detta inlägg tillfället att presenter det senaste nyförvärvet i Hanaskog. Vi har haft lyckan att fått in lite spelare under säsongen som bidragit mycket i våra resultat, och nu ör det dags för nästa. Bloggen presenterar.....








Namn: Hampus Hampe Dahl
Ålder: 21
Familj: Har ingen blev adopterad som 2 åring från Uganda
Tidigare Klubbar: Sibbhult ,Glimåkra
Yrke: Brio möbelsnickare
Intressen: fotboll,dricka och pirra
Älskar: min flickvän therese
Hatar: att förlora

Varför valde du att gå till Hanaskog?
Valde hanaskog för jag tycker dom har bäst chans att ta steget upp i 4:an
och den bästa truppen

Personlig målsättning säsongen 2009?
göra så bra ifrån mig som möjligt och hjälpa laget

Vilket tycker du ska vara lagets målsättning 2009?
Gå upp i 4:an

Vilken spelare tror du kommer ha störst betydelse säsong 2009?
Patrick Isaksson

Någon speciell händelse i ditt liv som du e stolt/mindre stolt över?
När jag gick från sibbhult till hanaskog :D

Vilken spelare skulle du vilja gå på dejt med i Hanaskog + motivering!?

Adnan för jag har alltid velat dejta en icke svensk



Vi tackar Hampe för de något frispråkiga svaren och hälsar honom varmt välkommen till Västra Hed! Hoppas att du kommer trivas. Kan samtidigt nämna att Hampus ingick i ett byte mellan Sibbhult och Hanaskog, vilket innebär att i gengäld går Ludwig Nilsson motsatt riktning och kommer lira i svart/vitt resten av året. Vi önskar Ludde lycka till i sin nya klubb!


Nu laddar vi inför morgondagens drabbning med en lätt träning i kväll. Nu åker vi...




Tills vidare...

  

  

  

FORZA HIS!


Kommentarer
Postat av: Zlatan

Du jonne den bilden måste fan gå i graven snart:P

2009-06-03 @ 14:30:27
Postat av: Junne

Du Zlatan, ALDRIG:D

2009-06-03 @ 14:45:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0