Full rulle på försäsongen....

Efter nya hot och krav på uppdatering så kommer det ett litet instick här på bloggen om Hanaskogs stolta pojkar!
Försäsongen har nu pågått i lite styvt två veckor och redan nu märks en klar förbättring i Hanaskogs-ledet, märktes av en smula att några myglat lite med träningen under uppehållet. Dock ska det poängteras att det finns gott om tid att komma i form på, så att vi kommer stå väl rustade inför säsongen 2009, var så säkra!



Det är alltid något som fascinerat mig med försäsongsträning, framförallt den berömda stationsträningen som de flesta tränare i detta land har på menyn. Magnus Nilsson är inget undantag. Det som fascinerar mig mest är synen av att se andra människor sakta men säkert ändra färg i ansiktet. Mest imponerad blev jag ändå över målvakten Björn Radeklev som under det första fys-passet lyckades med bedriften att gå från hudfärg i ansiktet till vit, från vit till grön, från grön till blå och avslutade med en kraftigt röd färg. Dock var han nog inte ensam om att känna av passet, bland annat jag själv kände att man kunde lagt ett par timmar extra i gymmet, för att på något sätt undvika den där speciella känslan av att få mjölksyra, kräkas, flåsa och göra i byxan samtidigt!!


Vattengympan på onsdagar har dock fått fin respons och många tycker det är en spännande och annorlunda träning. Igår kände vi dock saknaden av Jim "Titanic" Ringström som, trots att han bottnar på i den djupa delen av bassängen, ändå hade en förmåga att visa sig vara sänkbar! Vidare kan vi också notera att jag nog blir skyldig Timothy Gustafsson en grogg ute eftersom han bjöd mig på en rejäl kallsup igår! Jonas "Gazza" Mårtensson gjorde också debut i vattnet igår och visade upp sina gamla simförmågor, och Hanaskogs svar på Therese Alshammar (minus tänderna) gjorde ingen besviken. Inte ens gammelgäddan Andreas "Ante" Persson som hela tiden lura i vassen hade något att sätta till mot "Gazza".

  

  

Senaste nytt i HIS-lägret...

  

•-          Anton Berg har inte varit synlig på träningarna denna vecka, dels för jobb men också  pga. en otäck vridning av knäet under lördagens träning,  dock hoppas vi på snabb rehabilitering och att Mr. Berg snart kan vara tillbaka i spel.

•-          Lördagens träning kommer förhoppningsvis innehålla ett par nya namn som kommer för provträning, vilka namn det är ger sig med tiden!

•-          Sist kan vi också nämna att det varit bra uppslutning under de inledande veckorna. Snittet på träningarna har legat runt 16 man och det är en siffra som kommer öka de kommande veckorna!





Hört i veckan...

  

  

"Hallå!? Är det spärrservice!? Jag heter Andreas, har ni sett mitt jävla kort??"

Legenden Andreas Persson lyckades bli av med sitt VISA-kort på krogen i helgen. Döm om hans förvåning när han hittade det på ett ställe han aldrig trodde det skulle ligga på. Just det, i hans plånbok.



"Johnsson, har du inte tagit baddaren? För du håller ju på å koka kaffe hela tiden!"

Undertecknad ger Andreas Johnsson en liten känga då han hade bekymmer med att hålla huvudet över vattnet under vattengymnastiken.



  


Kommentarer
Postat av: Gazza

ja man kan väl säga att Alshammar kör med dragkedja medans vi kör med Manges säkerhetsnål för att ha hajdräkten på plats...:-)



Simma lugnt vänner....

2009-01-23 @ 08:37:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0