Så var första stegen på grus tagna....

Inspirationen har inte varit på topp de sista veckorna. Det mesta i HIS-lägret har flutit på bra och inga större skandaler har inträffat, vilket har gjort att bloggen blivit bestraffad genom att inte ha några större "Scoop" att tilldela våra trogna läsare. Men nu har det trillat in lite nyheter som vi kan förmedla här på bloggen! Håll i hatten nu kör vi!


Första träningsmatchen för året gick av stapeln i lördags på Bjärlövs pampiga grusplan, som i ena änden erbjöd härlig sandstrand och 2-3 plusgrader och i andra änden stenhårt betonggolv och 17 minusgrader! Själva matchen slutade till sist 3-0 till Glimåkras favör, lite väl stora siffror men det e bara att bryta ihop och komma igen!


Första halvleken var relativt jämn och inga större farligheter erbjöds, väl i andra kom Glimåkra igång bäst och tog ledningen på straff genom Erman Atasoy. En stund senare ökas denna ledning på till 2-0 genom en av Glimmens yngre förmågor, ett vacker mål även om jag misstänker att  han sikta på parkeringen strax bakom målet : ) Nåväl,   brobysonen Joel Kronholm gjorde väldigt snyggt 3-0 på frispark, något han även fick höra på krogen under lördagskvällen från undertecknad.


Vad som ska sägas om matchen? Tja, det är väl inte direkt läge att måla fan på väggen, detta var ju en bra genomkörare inför de kommande träningsmatcherna, just nu är man inne i en inspelningsfas och då spelar resultaten mindre roll. Med endast ett par bollpass i benen så kan man inte begära för mycket av dessa eleganta gossar. Diverse sjukdomar och skador höll borta en del grabbar från premiären men istället kan vi ju kvittera ut 3 stycken A-lagsdebutanter i Alfred Ohlsson (född 92), Calle Scholander (92) och Mikael Mattsson (93) som kom in och fick känna på hetluften. Även kul att se nyförvärvet Joel Isendahl ta för sig uppe på topp! Glimåkra IF har ett väldigt bra lag på gång och kommer i högsta grad vara inblandad i toppstriden i femman, förhoppningsvis i sällskap med oss!


Veckoplaneringen ser ut som vanligt, med undantag lördag då det e ny match, mot vilka har jag dock inte i huvudet för tillfället men det ger sig under veckan.


Har även en del mycket spännande grejor på gång i HIS-lägret, men pga. av min tystnadsplikt för tillfället kan jag ej delge er information förrän om ett litet tag. Men jag lovar att ni blir de första som får reda på det! Lev väl!




LOVE AND PEACE - ÄLSKA HIS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0