Förlust mot Sibbhult!

Andra raka helgen med match, andra raka derbyt och även andra raka förlusten. Målkalaset på Färevallen stannade till sist vid 6-3 till Sibbhults favör. Många bortfall i truppen gjorde att till och med självaste Magnus Nilsson fick göra ett kort inhopp i denna drabbning!


Det var något av två B-betonade gäng som mötes under lördagsförmiddagen på Färevallens grusplan. Båda lagen hade folk borta pga. skador och dylikt vilket innebar lite ommöbleringar här och var i båda lagen. Sibbhult, hänförda av framförallt de gamla rävarna Rickard Blennborn, Milenko Krznaric och Mikael Thomasson drog det längsta strået och vann till sist med 6-3 (5-2) i en match som levererade en hel del bjudningar från båda lagen, framför allt från HIS nykomponerade backlinje med en del yngre inslag som tar med sig lite lärdomar från denna match. Sibbhult lär garanterat ha ett slagkraftigt lag till premiären i April.  Hanaskogs mål gjordes av den effektive Joel Isendahl (två mål) samt den nye vindsnabbe centertanken Jonas Nilsson. Extra plus går dock till egna coachen Magnus Nilsson, som var tvungen att hoppa in sista 10 minuterna för att undvika att tappa känseln i fötterna helt och hållet!

  

Nästa match går av stapeln nu på lördag mot nedflyttade Yngsjö IF (numera i Div. 6) på HIS träningstid inne på konstgräsplanen kl. 08.00, så för er som e morgonpigga så är det bara till att masa sig in till storstan för att kika på "di gule".


Träningen flyter på som vanligt denna vecka med fyspass på Slättängskolan samt grus-pass i Bjärlöv på torsdag som då alltså följs upp med match på träningstiden på lördag.


Håll ut, skall börja sakta men säkert att genomföra lite mer grundläggande presentationen av de nya ansiktena på Västra Hed inför säsongen 2009 så håll utkik. Tills vidare....



FORZA HIS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0