Senaste Nytt!

Så var det åter dags att redogöra lite vad som händer runt omkring Hanaskogs ståtliga herrar, där det har skett ett par förändringar, dessvärre på förlustsidan.


Först ut är Linus Nilsson, som vi alla gjorde ett hästjobb för att få över mitt under brinnande säsong, som bestämt sig för att skriva på för Åhus IF. Övergången från Bromölla skedde i somras och därefter har han varit med i Hanaskogs kamp om avancemang. Linus hann göra 6 matcher i anfallet för Hanaskog och gjorde ett mål.


Näste man som aviserat sitt slut i klubben för denna gång är Hampus Dahl, som igår ritade på för Nosaby IF, där han skall pröva sina vingar och försöka konkurrera om en plats i deras Division 3-lag. Även Hampe kom mitt i säsongen, då från Sibbhult och gjorde totalt 12 matcher för ”Di gule”


Som ni flesta som besöker våran hemsida redan vet så har där inkommit lite inlägg i vår gästbok där vissa valt att vädra sin oro för kommande säsong, dessa verkar dock inte vara så insatta i hur vi arbetar för tillfället. Vi har en suverän fotbollssektion som jobbar bakom kulisserna och som vaskat fram många intressanta namn, vad vi däremot valt att göra är att inte publicera rykten om spelare på väg in samt spelare som provtränat med oss osv. vilket i sin tur medfört att det ser lite skralt ut om man summerar ”Silly Season” så här långt. Men tro mig, det jobbas för fullt. Och säkerligen trillar här in några namn inom kort, vilket ni naturligtvis kommer att kunna få ta del av här! 

Som ett litet bevis på att där finns intresse för att representera HIS kommande säsong kan vi nämna att där i går kväll avverkades en internmatch på Kristianstad IP:s konstgräs, där vi totalt hade 11 st nya ansikten från blandade divisioner som prövade lyckan, och där var inga som föll ur ramen!

Vidare vankas det inomhusturnering i Hässleholm på lördag, där vi anmält ett lag. De berörda har blivit informerade om tider och motståndare av Rille och Rille. Tyvärr har jag inget ett lag att presentera men önskar er hur som helst lycka till!

 

Silly Season So Far

 

In: Eddie Lundgren, IFK Knislinge, Richard Blennborn, Sibbhults IF, Nils Bergh, do, Rickard Andersson, Rinkaby GOIF

 

Ut: Magnus Nilsson, Fjälkinge IF, Peter Lindqvist, Linderöd IF, Rikard Oredsson, Hjärsås/Värestorp IF, Patrick Isaksson, do, Adnan Avdic, do, Stefan Noresson, slutar, Hampus Dahl, Nosaby, Linus Nilsson, Åhus IF




Tills vidare...



FORZA HIS!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0