Julen är här!

Julen står för dörren med allt som hör därtill, även för Hanaskogs egna Globetrotters. Ett kort lov väntar för majoriteten av truppen, dock är där några lirare som får ta det grannt med nubben i julahelgen då de fortfarande ska få äran att kriga för HIS under 2009.

 

Som ni säkert lagt märke till i Gästboken så har Hanaskogs IS inte legat på latsidan då man har haft två lag med i Alliansen. Första laget som gick ut i strid var Lag I bestående av:

 

Målvakt: Nisse

Backar: Ante, Jim, Anton, Johnsson

Anfallare: André , Eddie, Albin, Jens

 

Laget är klart för andra omgången efter att ha slagit ut Kristianstads BOIS med 4-3 efter förlängning i en match där nerverna höll på att spela Di gule ett spratt. Dock tog man sig samman och lyckades avgöra efter att matchens lirare André Bengtsson (3 mål) pangat in avgörande målet i sudden.




André Bengtsson trivs även inomhus! 


Segern innebär att man får ta det lugnt och ladda batterierna då man den 27:e December skall upp i ringen igen, denna gång mot Åhus HBK I. Avspark 09.55.

 

För Lag II blev äventyret i alliansen kort då man hade oturen att få stöta på Åhus HBK II redan i första omgången. Laget som tog sig an utmaningen var:

 

Målvakt: Junne

Backar: Bergwall, Andreé W, Affe, Calle

Anfallare: Anton S, Ottosson, Gunde, Micke

 

Ett ungt lag där de båda 84:orna Bergwall och Andreé fick stå som målsmän för övriga i laget. För halva laget innebar detta debut i alliansen, och de orädda ungtupparna gjorde verkligen inte bort sig mot HBK. Efter en chocköppning som innebar 2-0 till HIS så mattades man dock något, trots det hade man en 2-1 ledning i halvlek. Tills sist fick vi ändå se oss slagna med 4-2 men en eloge till samtliga spelare som verkligen stod upp ock krigade tiden ut. Extra kul att se nyförvärvet Bergwall, som förutom ett vackert mål lyckades pricka VIP-logen två trappor upp, samt Gunde som även han svarade för ett mål samt en buckla i NCC:s reklamskylt strax norr om utvisningslinjen.

 

När det gäller Silly Season så är där fortfarande några krokar ute, dock inget som i nuläget är klart. Vi har under rötmånaden lyckats knyta till oss bra namn som säkerligen kommer bidra mycket under 2010 års säsong. Mer noggrann inventering av spelartruppen kommer här på bloggen under nästa år!

 

 

Bloggen håller nu jul men återkommer efter Lag 1:s batalj på söndag för ett litet referat av matchen mot Åhus HBK.

 


Tomtar finns det gott om, och såklart har vi i Hanaskog också en riktig tomte i laget, vem det är får ni själva lista ut!




 




GOD JUL ÖNSKAR GÖINGES BÄSTA LAG!






Sist men inte minst...



FORZA HIS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0