3 nya namn in i Hanaskog!

Helvetesmånaden är till ända och Hanaskog kan konstatera att ytterligare tre spelare har valt att lira i gult och svart kommande säsong.

Först ut är Winnö-duon Andreas "Andy" Nilsson och Andreé "Spisen" Widricks som ritat på för kommande säsong. Den förstnämnde kommer dock spela Alliansen med Winnö medans Widricks gör debut för "di gule" på söndag, då det ena av två lag går in i tuneringen mot Åhus HBK II.

Andreas är en snabb och teknisk spelare som kan användas både centralt på mitten och i anfall. Andreé är en vindsnabb och stenhård ytterback/mittfältare som inte viker en tum i sitt spel, kort sagt, två välkomnande tillskott till Göinges Stolthet.

 
Andy - Glidare?


Spisen - Beachboy?

Den tredje liraren som kommer att synas på Västra Hed kommande säsong är Martin Bergvall som närmast kommer från Näsby IF. Detta var den spelare som jag personligen blev mest imponerad av under den testmatch som Hanaskog höll för några veckor sedan. En lång och rutinerad mittback med riktigt bra blick för spelet som kommer vara en viktig del i HIS lagbygge kommande år.

Vi hälsar dessa gossar varmt välkomna till föreningen och hoppas att ni skall trivas!



Silly Season So Far



In:
Eddie Lundgren, IFK Knislinge, Richard Blennborn, Sibbhults IF, Nils Bergh, do, Rickard Andersson, Rinkaby GOIF, Andreé Widricks, Winnö IF, Andreas Nilsson, do, Martin Bergvall, Näsby IF, Ted Karlsson, do



Ut:
Magnus Nilsson, Fjälkinge IF, Peter Lindqvist, Linderöds IF, Rikard Oredsson, Hjärsås/Värestorp IF, Patrick Isaksson, do, Adnan Avdic, do, Stefan Noresson, slutar, Hampus Dahl, Nosaby, Linus Nilsson, Åhus IF



Så kan vi även slå ett slag för Alliansen som har premiär imorgon. Hanaskog har ett lag som går in i tuneringen redan i morgon kväll, då man skall ta sig an Kristianstad BOIS II. Avspark 19.20.


Mer info kring morgondagens match kan läsas på bloggen under torsdagen.



Tills vidare...



FORZA HIS!!


Kommentarer
Postat av: agenten

Winnö har sorg!

2009-12-16 @ 07:16:03
Postat av: suporter

Det värmer att det finns spelare som är justa mot sin förening. Och inte bara smiter ut bakvägen. Välkommen och lycka till Andreas.

2009-12-16 @ 10:30:51
Postat av: Till Suporter

Vem har gått bakvägen??

2009-12-24 @ 17:43:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0