Veckan som gått....


Så är har då nedräkningen börjat. Hanaskogs stolta pojkar går åter in i ekorrhjulet med start på fredag, då höstsäsongen sparkas igång med en tuff match mot Vinslövs IF på bortaplan. Fram till dess så har vi två träningar framför oss där jag förutsätter vi kommer bestå av 25 st vinnarskallar som skall göra sitt yppersta för att göra sista delen av serien lika rolig som våren var!

  

  

Under uppehållet har det avverkats fyra matcher där Hanaskog har fått mäta musklerna med olika lag. Det hela började med seger mot Åsum (5-4) följt av tre förluster mot Fjälkinge (1-3) Hässleholms IF (0-3) samt Önnestad (1-4). Själva resultaten i sig spelar ingen större roll. Det har varit stor omsättning av spelare i samtliga matcher, mest för att alla skall kunna känna sig för inför kommande bravader. Dock har det varit lite väl slapp inställning på vissa lirare, vilket vi alla hoppas nu skall ändras på, något som vi också kommit överens om internt i laget. Tycker det kvittar om det är en träningsmatch eller seriematch, man skall alltid gå in och köra 110%, både för sig själv och lagets bästa! Färskaste exemplet man har i skallen är senast mot Önnestad. När vi som i detta fall har 4-5 spelare borta tycker jag att det är ett klockrent tillfälle att kunna visa upp sig och verkligen ge Mange och Pidde en liten hint om vad det är för killar som ska spela i startelvan matchen efter. Vi vet alla vilket fantastiskt gäng vi är och hur bra vi kan vara, men utan rätt inställning så får vi det tufft, så nu ser vi till att göra två fantastiska träningar denna vecka sen så åker vi på fredag!


Under lördagen vankades det även spelarfest, denna gång i Peter Lindqvists vackra villa på Egna Hem. Grillning samt kubbturnering stod på menyn denna ljuvliga sommarkväll. Kubb, detta underbara spel som förbrödrar och skapar osämja, då det finns lika många olika regelböcker som kubbspel. Efter många om och men stod dock Lag 1 bestående av Staffan, Jim samt Albin som segrare efter en skrivbordsseger i finalen mot Palle, Ante och Micke. Den storartade bronsmatchen vanns utav Junne, Berg och Böna medans Outsider-laget med Kjell-Åke, Pidde och Kurt slutade dyngsist!

  

En fantastisk måltid bestående av Potatisgratäng, ljuvlig grönsallad samt grillad kycklingfilé avnjöts på Piddes terrass till tonerna från 4 Kazzazzaz "Skinn på chokeladen", detta musikstycke som än sitter kvar i ett troget göinge-hjärta. Stort tack till Peter för festlokal samt allt som hörde därtill. Lyfter även på hatten för Kjell-Åke för trogen underhållning så länge han medverkade, samt förra veckans födelsedagsgris Micke Bengtsson som inte verkar vara en dag över 35. Får ej heller glömma Palle för väl utförd uppgift framför grillen, samt att han gett fläder-groggen ett ansikte. Tackar slutligen även Kurt för att han är... tja, för att han bara är Kurt!



Peter Lindqvist, här vid en bortamatch i sin gå-bort-klänning!

Den ljumna kvällen fortlöpte på terrassen i vanlig ordning som alla andrar spelarfester. Allt mellan himmel och jord diskuterades, Albin ville höra In Flames, A.Berg försökte kränga abonnemang till allt och alla, Jimmie ojade sig över Wengers ovilja att värva spelare, Isendahl satt på jobbet och saknade sina två stora kärlekar, Jäger och Kutte, Nore befann sig i Götet för att se sin stora tonårsidol och förebild Madonna på Ullevi och Ante P satt och SMS-raggade. Runt tolvsnåret bar det sig av, med hjälp av taxi, mot stadens uteliv.

Väl där stötte man på Hanaskogsprofiler till höger och vänster. Gazza och Jimmy Rosén kom från bröllop. Otto Ewesson och Thomas Mårtensson hade varit i Rydaholm och kryssat. Thomas, som för övrigt återigen skall lira med VMA, fick följa hela matchen från bänken. Dock poängterade han, innan han kila hem strax efter midnatt, att Rydaholm är tydligen väldigt fint såhär i Augusti!




Albin under ett sedvanligt "riff"

Summa summarum så var det återigen ett trevligt gille som så alltid när "Di gule" är i farten. Ikväll kör vi igång träningen och så börjar vi ladda inför fredagens batalj. Ett "Inför matchen-inlägg" kommer senare i veckan.... Tills vidare....




FORZA HIS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0