Storseger över Vinslöv!

För tredje gången i år så fick grabbarna i HIS sjunga segersången. Och ursäkta min ofina svenska men det är så satans gött varenda gång när de ljuvliga tonerna från omklädningsrummet drar igång och sprider sig ut över Heden! Vinslöv stod upp bra i en halvlek, men i andra ryckte Hanaskog ifrån!

Första halvlek bjöd på två ansikten, ett där Hanaskog hade tag i spelet, skapade chanser och dessutom tog ledningen genom Joel Isendahl, så långt verkade allt frid och fröjd. Men därefter tilläts Vinslöv ta över mer och mer och vi föll ner en bit i banan, dock utan att släppa till några större målchanser. Men Vinslöv behövde inte så många chanser, efter en dålig rensning i backlinjen blev Vinslövs mycket duktiga anfallare Magnus Malm fri och gjorde inget misstag. HIS blev lite ängsligt och fortsatte att tappa boll lite väl lätt. Men efter en bjudning i slutskedet av första halvlek av en Vinslövsförsvarare kunde Albin Andersson toffla in 2-1, ett mycket psykologiskt mål.

I andra halvlek satte Hanaskog sen full fart framåt och lyckades tidigt smälla dit 3-1, sen rann det bara på! Med lite mer skärpa i avsluten kunde det blivit lite fler mål än vad resultatet visade men 6-1 är helt klart godkänt och samtliga lirare visade upp en härlig moral och kämparglöd. Nu kör vi på i denna stilen, grabbar! Kan även notera att Vinslöv är ett spelande lag med många yngre som utvecklas för varje match, och kan säkerligen lugga många lag i denna serien!

Hanaskogs IS - Vinslövs IF 6-1

Målskyttar HIS: Albin 2, Joel, Jim, Tim, André

Målskyttar Vinslöv: Magnus Malm

Värt att notera från matchen:

- Den lille store Anton Berg mäktade med hela 4 assist och visar sig vara mer framspelare än målskytt då han själv lyckades bränna 3-4 lägen!

- Inhopparen Albin Andersson visade att han minsann också kan struta, och pangade dit sina två första mål för säsongen. Lägg därtill att anfaller gjorde 2 baljor i B-laget dagen efter så kan man ju dra slusatsen att han äntligen ställt in siktet rätt : )
- Att Hanaskogs egna Jim Ringström fortfarande vägrar gå av planen mållös. 3 mål  på lika många matcher visar att även den pånyttfödde Jim kan i sina bra dagar!

Albin "Abbe" Andersson

Vidare vankas det träningspass ikväll och redan på onsdag är det dags för match igen, då Hanaskog drar till Sparbanksvallen i Bjärnum för ny viktig match, mot ett Bjärnum som definitivt är ute efter att plocka 3 poäng hemma på kosntrgräset! Mer info följer....

Sist men inte minst....

- Även B-laget hade match i helgen, dock inte med samma success som A-laget, det blev till slut förlust med 8-3 mot Klippan!