Första poängtappet!

Hanaskog spelade 0-0 på Sparbanksvallen under onsdagskvällen. Det var motståndarna Bjärnums första poäng i årets serie, och det kommer säkerligen bli fler!

Det var väl inget vidare skönspel från Hanaskogs sida i första halvlek där va en hel del felpass, det var dock HIS som skapade de hetaste chanserna, men bollen ville inte in denna afton. Vi tillät Bjärnum slå sina djupledsbollar som inte resulterade i några farligare chanser dock. I andra spelade Hanaskog upp sig och hade åter igen 3-4 chanser utan att lyckas måla. Bjärnum fick ha en del boll men hade inga större farligheter förutom en långskott som träffa ribban.

Matchen präglades också av en domare som hade en nivå som var lika jämn som Arne Hegefors pannlugg (alltså obefintlig) Båda lagen la därför lite onödig energi på domaren, som inte riktigt hade sin bästa dag, och var lika dålig på bägge hållen. Ändå glädjande att vi höjer oss i andra, även om det behövdes en rejäl utskällning från Mange i halvlek. När vi väl håller bollen på marken så ser det strålande ut, många fina kombinationer där Bjärnum inte hängde med i svängarna, gäller att ta med dessa ljusglimtar till nästa match.

Kommer en lite uppdatering under helgen, där vi tar och analyserar serien "so far".