Bra helg för Hanaskog!

Så var det då äntligen måndag igen. Ännu en spännande helg är till ända och man lägger levern i mjölk i väntan på nästa lördag! Helgen har varit superb, sett ur HIS-ögon. Damlaget premiärspelade mot Lönsboda och fixa en pinne, Paugalaget (P15) slog tillbaka Åsum med 4-0 och i fredags prylade herrlaget Treby med en komfortabel 2-0 seger. Lägg därtill en lyckad dragningsfest på lördagskvällen där pengar delades ut till höger och vänster så kan man ju inte vara annat än nöjd!

Om man ska summera fredagens drabbning mot Treby så kan man väl bara meddela att segern var välförtjänt och i ärlighetens namn så var det nog närmare 3-,4- och 5-0 än 2-1. Hanaskog hade taktpinnen hela matchen, medans Treby inte ville utnyttja den finna konstgräsmatta som de besitter utan ägna sig mest åt tjonga boll! Dock hade HIS i dag ett prickfritt försvar som funkade till 100% i form av vindsnabbe vänsterbacken Ante P, den brutale kaptenen Timpa, den alltid lika lugna (och numera målfarliga!) Jim samt den unge ettrige terriern Stalle!

Målen inprickades av André Bengtsson i den första halvleken samt Jim Ringström i andra, som nu kan stoltsera med 2 mål på två matcher, en ökning av hans målproduktion i A-lagssammanhang med 4000%. Hanaskog hade även bud på flera mål, Isendahl var sopren i första halvlek men lyckades hitta målvaktens stortå, Albin kom direkt från bänken in och blev helt fri men målvakten räddade ytterligare en gång, Ludde kunde med lite skärpa gjort hattrick på 5 minuter men när han inte ens lyckades göra mål, trots kraftig hjälp av sin händer, så stannade siffrorna vid 2-0. Kan samtidigt poängtera att Trebys unge målvakt var den som höll kvar dem i matchen, med flera högklassiga räddningar!

Den för tillfället superhete Jim Ringström!

Redan på fredag är det dags att beträda Heden igen, då kommer Vinslöv på besök, ett lag som säkerligen vill sätta käppar i hjulet för "Di gule". Mer info följer....