Viktig helg väntar….

Efter den snöpliga 3-2 förlusten i förra helgen får vi se fram emot den otroligt viktiga matchen borta mot Ödåkra på lördag. Det är nu vi ska visa att vi hör hemma i fyran!


Matchen i sig mot Höör är väl inte så mycket att berätta om. Det var blandad kompott från bägge lagen och ett oavgjort resultat hade nog speglat matchen lite mer, och vore det inte för forne Allsvenska skyttekungen Mats Lilienberg så hade Höör haft det betydligt kämpigare.


Som många redan antagligen vet så kommer dessvärre inte heller Stefan Noresson ansluta till slutspurten, då deadline för övergångar redan hade passerat, tydligen en ny regel som gjorde detta omöjligt. Trist, hälsar Nore, som hade sett fram emot detta då träningsvärken från träningarna förrförra veckan äntligen hade börjat släppa!


Hur som helst så är det två viktiga träningar (den ene i går) som gäller innan vi styr skutan mot Ödåkra, ett lag som verkligen kommit igång nu på slutet och som verkligen inte gett upp hoppet om vidare spel i Division 4. Mer info kommer i slutet av veckan!



Jonas "Gazza" Mårtensson, en av HIS två målskyttar i Söndags!


Tills vidare - Lev väl!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0