Bottenstrid för HIS!

Frustration, uppgivenhet och en stor portion besvikelse var vad de flesta HIS-killar hade med sig hem i bagaget från Klippan. Precis som förra veckan mot bottenkollegan Ödåkra gick Hanaskog på pumpen, och är nu också på kvalplats neråt, vilket är allt annat än vi hade hoppats på!


Att självförtroendet framför motståndarnas mål inte är på topp märks lite väl mycket. Framförallt syntes det i första halvlek igår då "Di gule" stod för målchanserna i första halvleken, framförallt genom Torbjörn Jönsson och Alber Barsoum, men målen uteblev. Klippan hade egentligen bara en enda riktig målchans genom  Arton Shkupolli men målen uteblev, fram tills det återstår 10 sekunder av första halvlek då Niklas Hermansson elegant skruvar in en hörna.


I andra halvlek rasar HIS ihop fullständigt och låter Klippan spela ut sitt spel vilket leder till ytterligare två baljor innan Albin Andersson tröstmålar för Hanaskog. Ett resultat som nu innebär att HIS parkerar på en kvalplats inför sista omgången då Fjälkinge bortabesegrade Västra Karup. Bottenstriden kommer bli en kamp ända in på mållinjen då det ser ut så här inför sista omgången:


Fjälkinge

21

6

4

11

37

-

47

-10

22


Hanaskog

21

5

4

12

30

-

43

-13

19

Härslöv

21

4

7

10

21

-

45

-24

19


Grevie

21

4

6

11

21

-

44

-23

18

Ödåkra

21

4

5

12

26

-

42

-16

17



Loppet är långt ifrån kört, även om det inte är en alltför trevlig sits som HIS har hamnat på. Först och främst handlar det om att definitivt inte åka ur direkt, vilket i värsta fall kan inträffa om samtliga lag under plockar poäng samtidigt som Hanaskog losar, så det gäller att vi alla ställer upp nu och krigar, för HIS, i med och motgång!


Vi i Hanaskogs a-lag vill även rikta ett stort tack till alla de anställda på JM Arkitektur (alltså endast Jonas Mårtensson) som antagligen ordnat världens snyggaste uppvärmningströjor i form av en svart t-shirt med företagsloggan på framsidan, samt många av våra slogans på ryggen bl.a "Åker, säd, traktor och plog, vi é bönderna från Hanaskog" eller "rätta till pungen och upp på tärna, känn dig stolt i de gula klärna". Stort tack "Gazza", hälsa dina övriga medarbetare!



Passar även på att lyfta på hatten för seriens suveräna lag Påarp som tar steget upp i Division 3 samt Perstorp (motståndare i sista omgången) som redan är klara för kval upp till trean!



Kommer mer inom kort!



FORZA HIS!


Kommentarer
Postat av: PSK Supporter

...Så blått så vitt går vi fram och vi kan ju mycket mera men vi kom och vi vann... så blåa så vita vi är... Här är det blåvita laget som ska ta till poäng... Vi har tränat i regn och snö... och alla tillsammans... nu ska vi krossa alla lag... för vi ska försvara vårt PSK!... Så blått så vitt går vi fram och vi kan ju mycket mera men vi kom och vi vann...

2008-09-22 @ 16:52:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0