Sista rycket - Alla till Västra Hed!

Man kan hinna mycket på 90 minuter. Man kan traska igenom hela denna vackra slottsparken i Wanås ute i göingeskogarna. Man hinner se den fruktansvärt dåliga filmen "Bring it on again". Man hinner köra från Hanaskog till Helsingborg (i laglig hastighet). Man hinner även vända ett 1-0 underläge mot Råå. Alla dessa saker hinner man göra var och en på 90 minuter. Bara man ger sig fan på att det ska gå!



För de som inte var nere på Västra Hed igår kunde man skymta en ivrig K-bladet reporter smygandes i knutarna. Största bytet var nog ändå Jocke Welander som ägnande en rejäl pratstund med denna reporter. Som om inte detta vore nog ville han även ta sig en pratstund med Torbjörn Jönsson, som dessutom snyggt fick posa med sina slitna Adidas Copa Mundial i handen. Hela reportaget samt denna delikata bild av Tobbe kan man läsa om i morgondagens blaska. Jag gissar på att detta kommer vara på löpet! K-bladets elegante sportchef med den kraftiga benstommen, Patric Nilsson, ville även han ge sin syn på saken i dagens blaska, där han skriver om Göinges nedgång när det gäller fotbollsframgångar.


Nog talat om detta. Imorgon gäller det. Det är imorgon som vi springer in på Heden för sista gången i år. Sista chansen att hålla sig kvar i fyran för den här gången. Räkna med ett taggat HIS, och räkna med ett Råå som kommer göra allt för att sätta käppar i hjulen för oss. Vi vet vad vi kan, vi vet vad som måste göras!


Året har varit mycket blandat i dur och moll för Hanaskogs IS. För herrarna har det dock varit mest moll. De onödiga poängtappen har avlöst varandra och det är just därför som vi hamnat i den situation vi befinner oss i för tillfället. Efter förlusten med 1-0 borta i Råå så krävs seger imorgon i returmötet. Annars väntar femman.


Men vad som än sker i morgondagens möte så kan ni vara säkra på en sak, och det är att Hanaskog inte kommer lägga sig ner och dö om nedflyttning skulle bli aktuellt. "Di gula" kommer stå upp och i sådana fall göra allt för att komma tillbaka där de hör hemma, fortast möjligt. Var så säkra på det. Okej boys, nu åker vi!



Tillsammans e vi starka!


Nu är sista matchen här
O vi måste skaffa rätt atmosfär
Äta rätt o tagga upp till tusen
O innan match inget pill på musen
Alla måste hitta viljan att vinna
Kliva fram o inte i matchen försvinna
Fokusera nu o upp på tå
Så slår vi imorrn tillbaka Råå

Kör, cykla, gå eller ta mopeden
så ses vi nere på västra heden

/Rille





Matchen äger rum på Västra Hed kl. 14.00 imorgon lördag. Vi ses där!!!!!




  


Kommentarer
Postat av: supporter

lycka till i femman, råå fick 3 hördes det

2008-10-18 @ 20:29:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0