Senaste nytt...

Så var det dags att hålla er lite uppdaterade kring vad som händer i HIS herrlag. Ångesten efter nedflyttningen till "femman" har lagt sig och vi börjar blicka framåt mot en ny säsong med nya förutsättningar och nya spelarfester!


Den stora frågan för tillfället är vem som ska efterträda Jocke Welander som tränare för "di gule". Welander var först inne på att ta en time out, men den pausen varade ungefär lika länge som Rasmus Jönssons karriär i VMA (ca två veckor) men valde sen att nappa på erbjudande från Wä IF. Vi önskar dock Jocke lycka till med nästa uppdrag och tackar för en trevlig tid, trots det trista avslutet på säsongen. Ersättaren är till 99% klar och kommer naturligtvis att presenteras här på bloggen inom några dagar!


Inomhussäsongen har sakta men säkert smugit igång. Där har man även kunnat skymta en del nya ansikten som vi hoppas vi kan knyta till oss nu när "helvetets månad" träder i kraft på lördag, dagen då det blir fritt fram att rycka i alla icke kontrakterade spelare!


Vi kan även meddela att Peter Lindqvist även kommer att finnas kvar nästa säsong i Hanaskog. Alla spelarna är väldigt nöjda med detta och tackar först och främst Annika Lindqvist som väljer att släppa ut dig om kvällarna även nästa år!




Peter Lindqvist kör på ett år till - MINST!!

Nedan presenterar vi en nuvarande Silly Season:

  

Klara In: -

  

Klara Ut: Joakim Welander, Wä, Olle Johansson, klubb ej klar, Alber Barsoum, do,


Rykte In: Jimmie Isaksson, Knislinge, Staffan Holgersson, do, Kim Bladh, do, Adnan Avdic, comeback, André Åberg, Åsum


Rykte Ut: Otto Ewesson, VMA,  Andreas Persson, Newcastle






Mer info inom kort...




Forza HIS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0