Lite uppmuntran i mörkret...

Såhär i Silly Season-tider när osäkerheten råder i de flesta klubbar så är det väl läge för lite uppmuntran kanske? Därför bjuder bloggen på lite smått och gott som hittats i denna fantastiska maskin, även kallad datorn :) Håll till godo!



Att kameran kommit väl till pass många gånger, det är det nog många som kan skriva under på. Likaså även ute i göingeskogarna. Därför tar vi på bloggen och dammar av lite bilder (se nedan) som poppat upp under årets gång.






Att Andreas "Ante" Persson har en förkärlek till hockeyföreningen Färjestad är det nog ingen i hans närhet som missat.  Så när det vankades maskerad så var ju Ante inte sen med att plocka fram sin hockey-mundering och iklä sig rollen som den rödlätte kaptenen i FBK, ingen mindre än Jörgen "Jögge" Jönsson. Huruvida han lyckades får ni själva avgöra!






En kille som valt att pröva sina vingar i ny förening är vår f.d. ettriga libanes Alber Barsoum, som numera ska skörda framgångar tillsammans med brorsan Robert Barsoum i Åsums BK. Med tar han sig även Olle Johansson som kanske får, om han är riktigt snäll, samåka på flaket på Abbes fräscha hoj!? Lär dock bli kallt nu under vintern. Lycka till, gossar!




Om ni kikar bilden ovanför och ställer er frågan: Hur skulle jag reagerat om jag vaknat upp med denna syn ovanför mig på ett hotell i Sunny Beach, Bulgarien!? Just detta drabbade mig under en vistelse i denna semesterort. När väl chocken lagt sig och jag klättrar ner från taklampan så kunde man beskåda att det bara var min käre rumskamrat och HIS-fostrade Thomas Mårtensson (numera i VMA) som hade haft lite långtråkigt och tyckte att detta var en outfit som var som gjord för stranden. Efter viss övertalning valde han åtminstone att lämna bältet hemma eftersom det kunde avslöja en aning mycket om hans läggning!




En aning suddig bild, men för den skarpes öga så kan man skymta en kille som åter valt att kliva tillbaka till sin moderklubb. Jimmie Isaksson har en egenskap som är svårslagen. Han är antagligen den person som utan tvekan kan se mest "sleden" ut efter en liten utflykt med kamraterna. Bild tagen under en tripp till Karlskrona (behöver jag säga att det är dagen efter?) då vår käre Jimmie kasta in handduken vid midnatt dagen innan. Dock är det positivt att han inte verkar vara allt för motsträvig till en plats på bänken. I hans högra hand kan man även skymta en plastpåse med lite sörja i och vad det är för nånting det får ni gissa själva!




Sista bilden för i dag är ett konstverk, signerat en härlig junior med en underbar syn på livet. Det finns många åskter kring det här med tatueringar. Många vill att det ska vara någon speciell anledning bak dessa, det kan handla och familj, djur, stjärntecken eller bara helt enkelt någon man älskar djupt. Just det här med att älska var något som Nils Svensson tänkte på när han valde sin tatuering. Att han stoltserar som HIF-fan kan man inte missa, ännu mindre om man kikar ner på ena låret och skymtar ett ingraverat ansikte på Henrik "Henke" Larsson. Men tydligen så ville Nisse göra en liten modifiering på egen hand och la en fredagskväll till Henkes tidigare ökända rastaflätor med hjälp av en bläckpenna. Som alla frisörer vet så ska man inte blötlägga rastaflätor och även det fick Nils reda på då flätorna mycket mystiskt försvann efter en dusch nere på Västra Hed!




Hoppas detta mjukat upp smilbanden lite i detta till synes konstanta mörker som råder utanför våra dörrar i Skåneland. Trevlig helg!




/ Master of Blogg 

Kommentarer
Postat av: Ante

Asså, med lite distans till min "look-a-like" till 21:an JJ, så måste jag säga att det är SJUKT likt... ;-)



Härligt att veta att Jimpen är tillbaka i "de gule", nu har vi någon som tar pokalen i bakfylla igen i alla fall.



Tulle, inga kommentarer!!!!!



Ses imorgon, paogar!

2008-11-28 @ 13:51:44
Postat av: tylle

världsklass på den bilden!! oväntat att den skulle användas emot mig, minns ja inte fel så har du nog en del till på lager, så bäst man är lagom kaxig... men 3 cm står det på den.. är det i styvt tillstånd? låter sjukt stort.....

2008-11-28 @ 21:42:51
Postat av: Anonym

Hejsan!

Jag och en vän söker en gammal klasskamrat som gick i Sunnansjö skola som heter Otto, vi kommer inte ihåg efternamnet. Men det var nått med Mårtensson tror vi. Så vi undrar nu om du (eller någon du känner) har bott i Dalarna när du var liten och gick i förskola/grundskola där i några år??

Tacksam för svar till min mail!

[email protected]

2010-09-21 @ 19:34:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0