Med sikte på Höör!

Hanaskog hakar på i toppen! Efter en härlig, men kanske inte fullt välförtjänt seger i lördags mot Härslöv (2-1) är det åter dags att styra skutan ut mot den vida världen, till samhället som Gud glömde: Höör! Men dock så var gud något mer vänlig när han bildade Höörs IS, som Hanaskog skall ta sig an imorgon Fredag.

Höör har hittills i serien ångat på rejält i serien och har tillsammans med Påarp och Perstorp gjort ett litet ryck i serien. Men bara för det ska de inte tro att de glida ner till hemmaarenan och kamma hem tre enkla, för det ska järngänget från Göinge sätt stopp för.


3. Höör

7

5

0

2

21

-

11

10

15

6. Hanaskog

7

3

1

3

11

-

12

-1

10

  

       

  

  


Vi har valt att ta en liten extra kik på Höörs IS lag som innehåller en hel del intressanta profiler:

  




Mike Owuso -
Vad ska man säga? allsvensk rutin, spel i holländska Njimegen, vikt ca 224 Kg och 2.30 m lång. En spelare som vi antagligen skall slå mycket långa bollar på, är rätt säker på att Ante P och Styrbjörn kan plocka ner Mickey på jorden 




Mats Lillienberg - Allsvensk skyttekung, spel i Halmstad, Malmö FF, Trelleborg m.m. som besitter en enorm rutin och spelförståelse. Har valt att runda av karriären i Höörs IS,  nypensionerad men troligen  har han en liten peng under bordet från Höörs sportteam som gör att han kan leva gott och göra allt det där som man bara drömmer om som pensionär: Sitta på torget och snacka om svunna tider och äta bröstkarameller eller kanske ta en svängom på en PRO-dans, eller varför inte spela bilbingo? Alla som vill vara i Mats Lillienbergs kläder räcker upp en hand!



Prince Abdallah Bogindana
- En spelare som var okänd i göingeskogarna men har visat sig vara en målskytt av bra kaliber som vi nog får se upp med imorgon. Försökte söka på google i hopp om att få fram en bild på honom men fick bara fram den gamla legendariska sångaren Prince, men är han lika söt som honom så vill jag gärna ha hans nummer!



Och sist men inte minst så har vi supervärvningen som aldrig dök upp, Christopher Justice.  En spelare som deltog i VM 2002 för Nigeria, har spel i både IFK Göteborg och Trelleborg bland annat på meritlistan (om det nu säger något). Har senast tillhört en rysk klubb, blev klar för Höör men något gick snett och nu är det ingen som sett till karln. Vittnen har dock sett honom på en trålare mellan Finska kusten och Murmansk där han tydligen jobbat med att rensa torsk, men har dock inte fått uppgifterna bekräftade.


Som ni märker så är det ett lag med bra spets som "The yellow ones" kommer utmana imorgon.  Men med rätt inställning, motivation, attityd och vinnarskalle så kan HIS få en rolig afton i Höör. 19.00 är det avspark för er som är sugna på att lägga en fredagskväll i metropolen Höör!


2-1-vinst mot Härslöv, det va en j**la pers
Helgen fullbordas med antesången, vers efter vers
Ja junne det har du gjort fantastiskt bra
Frågan är bara om du i huet är som man ska va
Anton är avstängd o ska glo på kiss
Skiter i laget, vilken j**la diss
Dock har vi ju styrbjörn, vår frälsare o anfallare
Men han får nock framför mål bli lite kallare
Kom igen nu boys så tar vi nya tag
Så kan vi därefter rikta in oss på nästa fylleslag..
/Rikard Oredsson (Nöjd nu med namnet?)



Dagens Språklektion


Stoijnajäre - Gärdsgård

  

De va ett grannt stoijnajäre - Det var en väldigt fin gärdsgård




"Jag kommer vara här eller där"

Alber Barsoum försöker förklara var bussen skall plocka upp honom till bortamatchen i Höör. Logiken har åter segrat!



Sist men inte minst.....

  

-Grymt besviken att MFF-Greger aldrig kom till Västra Hed i lördags. Mitt autografblock gapar fortfarande tomt.


-I lördags genomfördes första live-spelningen och lanseringen av nya HIS-låten "Tribute to Ante P", för filmklipp från livekonserten gå in på följande länk: http://www.youtube.com/watch?v=iU1bfc4wufQ  Singeln kommer inom kort.


-En skräll borta i Höör imorgon hade suttit som en krocketklubba över skenbenet!



Forza HIS!


Kommentarer
Postat av: Divan

Såg inspelningen av livekonserten igår, å jag måste säga att det e något av det bästa jag hört nångång, lillebror verkade gilla det :)

Jag ser redan fram emot nästa låt!

Lycka till imorgon boys!

2008-05-29 @ 23:57:40
Postat av: Ante

Jag blir bara mer och mer imponerad av hur mycket din "hyllningslåt" uppskattas bland HIS:s alla supporters. Kan man nu kalla sig en levande legend i Hanaskogs organisation tillsammans med dig, Junne?



Nu kör vi så det ryker ikväll! För vi vill väl haka på toppen?

Forza HIS!



PS. Grattis till examen, Junne. DS

2008-05-30 @ 08:25:18
Postat av: Junne

Haha.. Ja,divan, det har varit lite uppståndelse den senaste veckan angående låten. Men kul att det uppskattas av alla, i alla fall det jag har hört så e ingen negativ, förutom själva huvudrollsinnehavaren kanske:)... Måste samtidigt be om ursäkt att jag missa lägga in matchdikten av rille men det är nu återställt! Tack Ante, gör en balja minst idag å sätt Owuso på plats från mig! Peace

2008-05-30 @ 09:31:50
Postat av: Rille

tak förr at du stavvade mit namnn rät!

nu laddar vi boys

2008-05-30 @ 10:16:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0