Ursäkta alla som tog illa vid sig!

Efter en pinne mot Bårslöv i gårdagens drabbning på Heden är det redan dags att blicka vidare i programmet. Västra Karup kommer att bli nästa anhalt för "di gule" och fortsatt kamp i bottenstriden. Seger, och det kan redan se mycket bättre ut!

Vi kan skylla på en del efter gårdagens match, att domaren bjöd å ett mål, att vi slarva för mycket i eget straffområde, att Bårslövs ene ytterback aldrig skulle fått slutföra matchen efter skall-försöket på Styrbjörn! Men trots allt så var Bårslöv det bättre laget matchen igenom, och att plocka en pinne mot detta topplag får trots allt ses som ett fall framåt.

Vidare väntar nu alltså en viktig match borta i Västra Karup innan det äntligen är derbydags igen, då HIS ska bege sig till EKO-land för att ta sig an Fjälkinge IF, en match som är ytters viktig då båda strider kring kval- och nedflyttningsplatserna!

Kan även meddela att för första gången på hela säsongen kunde Fredrik "Hana" Andersson genomföra en träning iförd fotbolls skor och dessutom utan sina inarbetade knickers, som blivit ersatta av ett par eleganta svart-vita shorts av märket Puma, snodda från ett gammalt matchställ ifrån Bromölla. Skönt att en blivande frälsare börjar göra sig redo hösten!

Sist men inte minst vill vi rikta en STOR ursäkt till alla som tog illa vid sig av tidigare blogg-inlägg angående damfotboll. Var ett dumt citat som var taget från blaskan Expressen efter Kina-Sverigematchen och är nu även borttaget från detta syndens näste. Hoppas att inte allt för många tog illa vid sig! Vill framföra en stor eloge till damlaget som för tillfället parkerar på en andraplats i sin division 5-serie och alltså har stor chans att avancera i seriesystemet. Fortsätt i den stilen!


Veckans schema:

Måndag: Träning
Tisdag: Träning
Onsdag: Match Västra Karup - HIS
Torsdag: Träning
Fredag: Egen träning (Frågan är vilka som kommer genomföra detta)
Lördag: Vätskepaus
Söndag: Huvudvärk pga av vätskan på lördagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0