The latest news...

Efter diverse påhopp i gästboken samt verbala hot i omklädningsrummet så har jag härmed bestämt mig för att uppdatera bloggen lite, allt för att berätta för våra trogna supportrar vad som händer och sker nu inför återstarten av serien. Det är nu det gäller att köra från första början till slut för att bevisa att vi hör hemma fyran!



Träningen har nu pågått i två veckor, vilket har börjat bevisas på vissa spelares kondition samt muskelmassa, ölen är utbytt till Gainomax Recovery och Powerking/Jelzin (HIS egna kopia på RedBull/Vodka) är utbytt till bara Powerking. Sir Welander och Fröken Lindqvist har börjat smida planerna om hur taktiken skall se ut nu inför stundande allvaret. Många frågor surrar nog i huvudet på dessa två herrar:

 - Ska vi spela med en eller två anfallare     
 - Hur ska vår backlinje se ut?     
 - Vad fan ska vi göra med Ante?
 - Hur gör Tobbe Jönsson för att få en så fin och jämn solbränna?

 - Vem av våra fruar ska köra hem från dragningsfesten den 23e augusti?


Frågorna är många, men svaren är få. Men eftersom vi har stort förtroende för vår ledarstab så är jag säker på att de kommer fram till en bra lösning, på alla fronter!




För att försöka få ett kvitto på var vi står någonstans formmässigt så valde vi att under torsdagskvällen mäta våra krafter med Tosteberga/Nymölla som gått fram som en ångvält i Div 5 Nö och inte tappat en enda poäng på hela våren. Men mot "Di gule" kom de rätt snabbt ner på jorden igen. Redan efter par minuter höll sig André Bengtsson påpassligt framme och stötte in 1-0 till bortalaget efter att den elegante dvärgen från Agnebergsvägen, Anton Bergh, serverat honom med ett inlägg. Samme Bergh höll sig sen framme och nickade(!!!!) in 2-0 efter ett missförstånd mellan försvarare och målvakt. Därefter mattades spelet något och vi bjöd in Tosteberga/Nymölla i matchen och även på 2-1 då man tappat markering lite väl lätt efter en hörna. Men ordningen återställdes lite senare då Anton Bergh bombade in en frispark från nära håll efter att Andreas "Ante" Persson fallit som en skadeskjuten hankatt strax utanför straffområdet. Tosteberga/Nymölla fick chansen att åter reducera på straff innan halvlek men Jonas Nilsson knep den och HIS gick därmed till halvtidsvila med en stabil 3-1 ledning.


Efter pausen gjordes en del förändringar i bägge lagen och mestadels av spelet begav sig på mittfältet, där vår centrallinje med Andreas Johnsson och Otto Ewesson på mitten och Timothy Gustafsson och Olle Johansson i försvaret höll ihop laget exceptionellt. Efter lite chanser åt båda hållen så satte Rikard Oredsson sista spiken i kistan när han slog in en straff säkert, som debutanten Eddie Lundgren fixat efter att ha elegant löpt igenom T/N-försvaret och trillat mycket snyggt. Sammanfattningsvis kan man säga att detta var en bra genomkörare som visar att vi absolut blir att räkna med i höst. Bloggen har även valt att plocka fram de mest framträdande spelarna i HIS-lägret för dagen. Topp tre var:


   Anton Bergh

  

  André Bengtsson

  

Eddie Lundgren 



Vidare kan vi nu blicka vidare mot en härlig veckan bestående av match, träning, träning, match och lite träning. Underbart att få spendera sina lediga kvällar med en massa härliga, svettiga och allmänt loja HIS-spelare. Kan knappt bärga mig!




Dagens Språklektion


Raijn - Regn



De raijnade au raijnade, ja frös sau ja ble blau -
Det regnade och regnade, jag frös så jag blev blå.


Veckans rykte

Anders Nicklasson lämnar tränarjobbet hos Fjälkinge IF !!??


Veckans sågning


Andreas "Ante" Persson sitter med sitt sällskap på Pub Banken i Kristianstad när han plötsligt får syn på stå-upp-komikern Özz Nüjen.

  

Ante: Özz, säg något roligt!


Özz: Du e snygg!



 
Andreas "Ante" Persson blev ordagrant förnedrad av Özz Nüjen, men frågan är om han själv är så förbannat porrig!?



Sist men inte minst...


9 dagar kvar till höstpremiären mot Bårslöv - Nu åker vi!!


Kommentarer
Postat av: Ante

Hahahahaha, du är bara för loj, Bloggmastern!!!!

2008-08-01 @ 12:57:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0