Veckan som gått...

Första förlusten inkasserad i årets Div. 4-serie. Påarp skulle visa sig bli för svåra trots våran drömöppning på matchen. Vi sjunker ner lite väl i banan och bjuder dem på ett par mål vilket gjorde förlusten lite väl stor, men i slutändan var det ändå ett mycket bra lag vi mötte. Bara att ta nya tag inför kommande helgs match. Desto mer glädjande då att B-laget inledde med att ta en tre-poängare mot Bjärnum, som säkert fortfarande drömmer mardrömmar om mannen som verkar ha ovanligt lätt för att näta mot GOIF: Andreas "Ante" Persson.

Ska personligen erkänna att det kändes lite otäckt redan innan matchen mot Påarp. Anledningen till detta var att bloggen krånglade vilket gjorde att Karin Boye aldrig blev inlagd på sidan innan match. Kan detta ha att göra med vårat nederlag? Eller är det helt enkelt så att vi inte ska värma upp med "Full Frys" i bussen och få se Edwin konstant dricka dåligt hembrännt? Eller var det för att vi inte fick köra klart "Gris-tävlingen" innan det var dags att värma upp? Känner att vi behöver sitta ner och analysera detta under veckan för att kunna hitta tillbaka till det fina spelet som vi visa mot Kågeröd.

På lördag är det återigen dags för hemmamatch på Västra Hed, Östra Göinges egna Emirates, denna gång gästas vi av Västra Karup som inlett med två förluster i årets serie. Och på Västra Hed ska de inte få något gratis, eller jo kanske en läsk efter matchen! Se nu till att visa er på träningarna! Fridens liljor!


Dagens Språklektion

Ticked mög
- Sånt skräp

"Ticked mög du komner mä, sa faren te grebban som kom him mä en stabopaug - Sånt skräp du kommer hem med, sa fadern till flickan som kom hem med en påjke från stan."



"HIS står för Hanaskogs IdrottsFörening"
/ Torsten Ewesson (Mr. Hanaskog) försöker förklara vad Hanaskogs IS står för under ett 50-årskalas. Kan påpekas att han hade fått lite innanför västen innan uttalandet!


Sist men inte minst...

- Räkna med att Karin Boye kommer in nästa helg

- Jim Ringström är fortfarande min idol;)

Kommentarer
Postat av: Gazza

Ja spring in på Emirates kan väl kännas rätt någon gång. Men tror nog Anfield passar bättre under en livslängd. Och framför allt till den truppen HIS besitter.

You´ll never walk alone..

Vi gör allt tillsammans....

/Gazza

2008-04-29 @ 09:05:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0