Smakstart för HIS!

Solen sken över Västra Hed. Fåglarna kvittrade. Gräsplanen var grön och felfri. En trevlig skara supportrar hade offrat eftermiddagen för att se HIS gå in i årets Div. 4 mot en av de stora serifavoriterna Kågeröd. En vacker saga så här långt. Och vilket slut det blev!

För er som inte var på matchen får skylla er själva. I alla fall så åkte stora ketchupflaskan fram och segersiffrorna stannade vid 4-0. Men nu ska jag inte referera matchen här. Det kan ni så småningom läsa på hemsidan, men jag vill bara blicka tillbaka till denna magiska söndag. En dag där precis inget gick fel. Vårt unga och relativt orutinerade gula gäng gick ut och skåpade till slut ut Kågeröd efter en liten darrig inledning med en del premiärnerver i kroppen. Men vad ska man säga? Tobbe springer tills han stupar på topp, A. Bergh och Albin likaså. På innermittfältet krigar Kapten Otto i 90 minuter, och visar att han trots blev däckad på träningen i lördags ändå kunde stå upp för laget, vilken ledargestalt, synd bara att du inte är så snygg.

Till sin hjälp på mitten hade han Abbe och Johnsson, och som de rev och slet på mitten och levererade macka på macka framåt i anfallsväg. I backlinjen kan vi skåda Olle och Rille på en varsin kant som går in och släpper ingen över bron, och om de försökte  så åkte de på däng. Och i mitten har vi Timpa som är envis som en kärring under en Rea på Kapp Ahl, och en viss Mr. Henrysson som inte tar ett steg fel på hela matchen. Och som målvakt kunde man bara styra detta kollektiv och ta bollarna som kom i närheten av målet. Lägg därtill våra inhoppare Jens, Emir, Stoffe och Ante som bara kommer in och ökar tempot. Nåja, i alla fall de tre förstnämnda! Givetvis får vi även hylla de tre sista på bänken som också försvara de gulsvarta färgerna denna soliga söndag: Sir Welander, Peter Lindqvist och Macke (reservmålvakt).

Jag vet inte om det var saften och bananer innan samlingen, eller om det var Sir Welanders tal innan match eller min dikt av Karin Boye som tände laget, men jag hoppas att alla ser till att suga på denna karamell och visar samma anda och inställning på träningarna denna vecka för på lördag är det dags för nästa seriefavorit, då vi ska ner och hälsa på Påarp. 


Logga


Dagens Språklektion 2

Paug - Pojk

De var en lojer paug som kosta stoijn pau fularna - Det var en dum pojk som kastade sten på fåglarna.


"Jag vill bara att detta ska ta slut" - Ex-allsvenske Issa Manglind utryckte sina tankar kring matchen idag under slutminuterna.


Sist men inte minst....

-
Hela Hanaskog skiner ikapp med solen ikväll

- Matchens behållning: Johnssons mongo-skott som målvakten kasta in

- Personligt meddelande till Rikard Oredsson: Greve Wachtmeister ringde och sa att om du ville ha bollen som du sköt iväg på slutet så kan du hämta den i Wanås slottspark! 

FORZA HIS!

Kommentarer
Postat av: allram..

ja de finns väl inte så mycket mer att tillägga... tack för dom fina orden junne.. ska skriva ut de och hänga de ovanför min 120 säng!! ja säger som brigel "nu kommer de att gå av sig själv" peace!

2008-04-20 @ 19:38:34
Postat av: timpa

matchens flua ska johnsson ha, jävla jobb. de är bara bra kärringar på kapp ahl

2008-04-20 @ 20:55:55
Postat av: Ante

Ja, denna dagen kan man inte må mer än HUR BRA SOM HELST!
Ska försöka öka tempot på träningarna i veckan, så även jag kan få ett POSITIVT omnämnande här på bloggen... ;-)

2008-04-20 @ 22:13:46
Postat av: Sune

Hörde att det var någon i publiken som frågade Issa:
-Publiken - Who are you!
Issa svarade - En "före detta" allsvensk spelare
-Publiken -Show me your money

Va ska man säga dom va ett gang from Kågeröd, inget mer...

2008-04-20 @ 22:26:08
Postat av: Rille

Bästa söndan på länge!
Allt jag tänkte på när jag sköt var att kan otto göra mål så kan f_n vem som helst trycka dit den men det blev ju just ett patenterat otto-skott..
Bränn ett band till nästa hemmamatch brigel

2008-04-21 @ 07:40:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0