El Premiero!

Så var det äntligen dags! Efter tekniska bekymmer och strul i kommunikation e det äntligen dags för Göinges bästa blogg att öppna upp. Här kan ni följa de mesta som händer kring Hanaskogs talangfulla, sexiga, snygga, men framförallt ödmjuka A-lag. Referat och dylikt kommer ni fortfarande kunna läsa om på hemsidan www.hanaskogsis.com.

Lite kort om mig, namnet är Jonas Nilsson, 22 år gammal från Knislinge som valt att ta steget ut i förorten för att hitta mig själv, både som fotbollspelare och människa, det går sådär kan jag berätta!

Våren har kommit och gräspremiären på Västra Hed ägde rum denna fina kväll. Premiären kommer allt närmare! Endast två veckor till HIS skall försvara sina färger i Div 4 även detta år. Det är ett ungt lag (förutom ett par fabröder, inga namn nämnda) som ställs på benen inför denna säsongen. Försäsongen har varit med blandade resultat men efter tre raka segrar (A-laget mot Linderöd och Sibbhult, B-laget mot Åsums A-lag) så pekar formkurvan spikrakt uppåt! Om man bara visar samma inställning och kämparglöd som på spelarfesterna så är jag övertygad om att Hanaskog kommer tillhöra toppen i fyran!

Spelarfester var det ja! Senast i raden var lördagens dragningsfest, en lyckad tillställning med en Kenta Kanon i högform samt en Ante P som valde att spendera middagen jämte Jocke och Peter, varpå han också lämnade festen med brun tunga, skulle förvåna mig om han inte spelar från start nästa match! Samtidigt även kul att se att Peter L visade god inställning på festen, samt att denna gång slapp uppsöka akuten dagen efter. Även plus till eldsjälen Mange Duva som visade vart "skabet skau stau!"

Detta får allt räcka för denna gång, men var lugna, mer utförliga inlägg kommer med tiden om allt kring
Hanaskogs IS samt övriga världsproblem. Tills dess: Fridens liljor!

"Vill man nå toppen finns det inga järnvägar!"
Rolf Zetterlund, gammal bajare som vet vad han pratar om!




Sist men inte minst....

-Vem ska träda fram som skyttekung i HIS i år?

-Vilken placering kan vi räkna med i tabellen?

-Varför trycker man hårdare på fjärrkontrollen när batterierna börjar ta slut?

/ Junne, BloggChef and Goalkeeper!

Kommentarer
Postat av: Ante

HAHAHA, KLOCKRENT, JUNNE!!!!

2008-04-02 @ 08:36:36
Postat av: Gazza

Suveränt bloggchef. men goalkeeper kan du inte kalla dig!!!

2008-04-02 @ 09:21:44
Postat av: Lillen

Verkar lovande detta! Låt de inte dröja för länge till nästa inlägg nu Goalie

2008-04-02 @ 15:53:40
Postat av: Rille

Ser bra ut! fortsätt så

2008-04-03 @ 13:37:04
Postat av: Lillis

Ante P träder fram som skyttekung på 14 fullträffar! Placeringen blir en 9:onde som =kvalspel neråt. Linus gjorde mycke ifjol. Lycka till

2008-04-13 @ 23:44:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0